Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamamal24

stres przed wyjazdem

Polecane posty

Gość kamamal24

Witam Mam ogormny problem niedlugo wyjezdzam z rodzinka nad morze musimy wstac o 3 rano i wyjezdzamy o 4. Niestety zawsze przed wyjazdem sie stresuje boli mnie brzuch i czesto chodze do kibelka ten dzien nie bedzie na to czasu blagam pomozcie mi co mm robic?

Gość gość
Ja będę leciała samolotem sama z dziećmi z jednego kraju do drugiego, więc chyba sobie z tymi nerwami żartujesz... polecam piwo na uspokojenie, lepiej żebyś była opanowana bo dzieciom się twój stress udzieli

Gość gość
Tak masz rację,ból brzucha,nagły okres,biegunka to wszystko powoduje stres i nieuzasadniona obawa przed wyjazdem. Jednak wydaje mi się że lekko przesadzasz w dzisiejszych czasach toalet jest pod dostatkiem. poza tym takie rzeczy jak Stoperan,podpaski czy tabletki powinnaś mieć podczas każdego wyjazdu

Gość JasnowidzXXL
A jaki jest powód tego stresu? Konieczność wstania wcześniej? Niektórzy ludzie codziennie do pracy wstają o tej godzinie. Zamiast wymyślać urojone "bojaźnie" należało przygotować się do wyjazdu. Nie tracąc czasu - poczytać o miejscu do którego jedziesz. Raczej to chyba nie antypody...