Gość ChceMiecZeby Napisano Czerwiec 22, 2014 Witam! Nie wiem co sie dzieje. Od mniej więcej tygodnia zaczęły się u mnie jakieś problemy z dziąsłami. Wygląda to tak: http://www.gg.pl/dysk/DMqFTMbxl1MEDcqFTMbxluM/IMAG0269.jpg Dziąsła krwawią, odchodzą od zębów. Zaczynają tez boleć. Widzę, że szczególnie źle działa na nie kawa i papierosy, dlatego ograniczyłem. Postępuje to bardzo szybko. W środę rano byłem już u dentysty, żeby przynajmniej na długi weekend zastosować jakieś lekarstwo, ale ta franca nie przyjęła mnie, bo miala już w tym dniu komplet klientów. Jest coraz gorzej. Nie wiem skąd sie to wzięło. Czasami zdarzało mi sie nie myć zębów (praca), ale wtedy stosowalem płukanki do ust (Listerine). Dziasła czasem szarzeją, czasem pokrywają się czymś białym, a czasem mam wrażenie, że po prostu COŚ MI JE ZŻERA!!!!! Co mam jeść? Mam je myć, plukać, nie dotykać żeby jeszcze bardziej ich nie rozdraznić. Co sie z nimi dzieje? Proszę o szybką odpowiedź, bo do poniedziałku mogę już nie mieć któregoś zęba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach