Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiululka

jak pozbyc sie faceta ktorego niechce...?

Polecane posty

Gość gość
..chociaz w sumie widze ze jest dobrym czlowiekiem...jest dla mie dobry Myślę, że jak go spławisz to wtedy pokaże swoją prawdziwą twarz. Nie dziw się tym odpowiedziom, myślę że ja jestem najbliższa prawdy, oni lubią być oszukiwani, to w pewnym sensie egoista, nie interesują go twoje uczucia, on może to robić nieświadomie, ale to jest z efektem krzywdy dla ciebie chce żebyś się zmieniła? widzisz on cię nie akceptuje, twojego JA tego że myślisz samodzielnie, masz prawo odczuwać, w tym wypadku że go nie chcesz, on nie chce tego zaakceptować bo jest desperatem, on pewnie czuje ze 2 taka szansa mu się nie trafi i kuje żelazo...

Gość gość
Miałam coś podobnego z facetem, poznałam go krótko po rozstaniu z poprzednim, było miło, ale to on inicjował spotkania itp. Nawet miał do mnie pretensje że ja się nie angażuję (!) Tj. Nie robię mu awantur itp. A ja lubię spokój. Tak więc kiedy kilka razy próbowałam to zakończyć na spokojnie (nie dało rady) wyjechałam do mojego rodzinnego miasta i załatwiłam sprawę przez telefon. Przykre ale inaczej nie dało rady.