Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na jakie studia do Poznania iść

Polecane posty

Gość gość

Aby była po nich praca? Widzę,że większośc idzie na takie głupoty jak filozofia czy też polonistyka .... Ja szczerze mam mętlik w głowie.

Gość mastarek
Ja zdecydowałem się na studia zaoczne. Chcę być wreszcie na swoim ;)No i zdobyć doświadczenie, które jest dość ciężkie do osiągnięcia na studiach dziennych. Zdecydowałem się na inny kierunek niż te humanistyczne o których tutaj piszesz. Idę na informatykę, konkretnie o specjalizacji sieci komputerowe na WSNHiD w Poznaniu (tutaj sobie poczytasz o kierunku: http://www.wsnhid.pl/sieci-komputerowe.html ). Sam temat interesował mnie już od dłuższego czasu. Mam już pewne rzeczy w głowie tak więc powinienem sobie poradzić. I również nie rozumiem jak można iść na tak nieżyciowe kierunki jak na przykład polonistyka czy socjologia..

Ja zdecydowałam się na inżynierię zarządzania, nowość na WSB. Wydaje mi się przyszłościowym kierunkiem łączącym obszary biznesu i technologii. Inżynierów ciągle brakuje.

Gość oewsb
Dzień dobry, Świetny wybór! :) Dumą Wyższej Szkoły Bankowej jest świetnie wykwalifikowana kadra praktyków, która zadba o Twoją przyszłość. Zapraszamy również do Biura Karier, gdzie wesprzemy Cię zawodowo. Więcej informacji i pełna oferta studiów w placówkach WSB (11 oddziałów w całej Polsce!) i na naszej stronie www. Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do zadawania mi pytań Renata Mazur, Online Ekspert WSB studia I stopnia