Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do starszych pan po 3o tce

Polecane posty

Gość gość

czy potraficie sie jeszcze zakochac?

Gość gość
nie ma w kim, faceci po 30stce juz takich kobiet nie chca ani zakladac rodziny ani nie potrafia kochac, chca tylko zabic sie nastkami i 20stkami.

Gość gość
faceci po 30stce to maminsynki-nieudacznicy albo *****cze i bajkopisarze dla nastek chca tylko *****c

Gość gość
nieprawda.kawalerowie po 30tce szukaja zon z roznym skutkiem wsrod rowiesniczek albo pare lat mlodszych.

Gość gość
Bo panowie po 30-stce rozglądają się za młodszymi i bardziej atrakcyjnymi z którymi można planować przyszłość, a zdesperowana rówieśniczka ledwo cię pozna i już by chciała do ołtarza. Jako nastki czy dwudziestokilko latki leciałyście na starszych, miałyście rówieśników w czterech literach teraz rówieśnicy mają was tam:)

Gość gość
Ale tak slepo. Bez wyrafinowania i mysleniu o forsie, ostatniej szansie na dziecko itd. ?

Gość gość
starszych po 30 tzn ? 39, 37 lat czy 31? bo 31 , 32 lata to trudno nazwać starszą pania :O

Gość gość
no pewnie to sa mlodki dopiero :)

Gość gość
temat troche chamski, ale cos w tym jest, niedlugo skoncze 30 i chyba juz nie jestem w stanie sie zakochac... mialam kilku facetow, nic specjalnego, ciezko znaleźć faceta na poziomie. Nawet jak widze kogos fajnego to zaraz go sobie wyobrazam jak czatuje z dzi..kami albo wali \konia przed kompem oglądając po\rnusy jak 99% facetow teraz :(

Gość gość
Mężczyzna po 30-stce szuka tylko babsztyli do seksu, macania, całowania i przytulania! Dzieci, dziewczyny i żony nie chce! Tylko poruchać i uwodzić und podrywać and omamiać młode doopeczki!

Gość gość
26, juz nie, zauroczyc tak ale nie kochac

Gość gość
ja poznałam męża kiedy miał 39 lat. całkiem normalny typ ;) ja wówczas 34 więc jakaś strasznie młoda nie byłam. młodzieży wyjdźcie poza wirualny świat :) jesteśmy razem już 10 lat, mamy dwoje dzieci, a nawet zakusy na trzecie i za "d**eczkami" on nie patrzy :) woli realnie pożytkować swoj potencjał ze mną w postaci naszych dzieci :) i dobrze nam z tym. gdybyśmy poznali się wcześniej to już pewnie z dziesięcioro pociech by było :D

Gość gość
30kilka lat,np 39 to starsza pani?!dzieci ile wy macie lat?! Dzis pracuje sie do 67,jest sie aktywnym,itd.To kim wg Was sa starsi niz 39-latkowie?

Gość gość
30letni faceci mydla nam oczy, tym ze rowiesniczki nie bo chca do oltarza, jest masa, naprawde masa kobiet, ktora nie chce nigdy brac slubu, ale chce sie zachochac badz miec faceta i dziecko i tworzyc zwiazek czy rodzine. to tylko ich wytlumaczenie, zeby brac mlode, ktore mozna omotac, a potem dziwia sie, ze ich zostawiaja i sie bawia z innymi chlipakami, faceci mysla, ze kobieta wystarczy ze bedzie miala juz cycki, ladna buzie i du/pe i juz nada sie na zone i urodzi im dziecko, faceci mozgu nie maja i nie wezwa doswiadczonej, dojrzalej, ulozone kobiety do zalozenia rodziny, lecz malolate jak najmlodsza albo chca TYLKO ru/chac i klamstwa wciskaja dziewczynom.

Gość gość
Jasne! Tak samo jak nastolatki ;-)

Gość gośćhuhu
za miesiąc skończę 31 lat i muszę stwierdzić, że niestety nie wyleczyłam się z zakochiwania.

Gość gość
Ale ilez mozna? :) Tak ciagle?

Gość gość
Może nie będzie chciała do ołtarza, ale taka od razu ma wymagania jakby się znali nie wiadomo ile i robienie wspólnych planów na przyszłość po 3 randkach. Facet po trzydziestce też potrzebuje czasu jak kogoś pozna żeby stwierdzić czy warto czy nie.

Gość gość
ja poznałam męża kiedy miał 39 lat. całkiem normalny typ oczko.gif ja wówczas 34 więc jakaś strasznie młoda nie byłam. młodzieży wyjdźcie poza wirualny świat usmiech.gif jesteśmy razem już 10 lat, mamy dwoje dzieci, a nawet zakusy na trzecie i za "d**eczkami" on nie patrzy usmiech.gif woli realnie pożytkować swoj potencjał ze mną w postaci naszych dzieci usmiech.gif i dobrze nam z tym. gdybyśmy poznali się wcześniej to już pewnie z dziesięcioro pociech by było Ty to mialas OGROMNE szczescie, porzadny wolny 39letni facet? to naprawdę rzadkosc.

Gość gość
30letni faceci mydla nam oczy, tym ze rowiesniczki nie bo chca do oltarza, jest masa, naprawde masa kobiet, ktora nie chce nigdy brac slubu, ale chce sie zachochac badz miec faceta i dziecko i tworzyc zwiazek czy rodzine. to tylko ich wytlumaczenie, zeby brac mlode, Ja sie z Tobą nie zgodzę, oni biorą mlode bo mają sklonnosc***edofilskie i wyżej srają niż doopę mają, nie widzę w lustrze swoich zakoli, brzucha, zmarszczek na ryju, uważają się za wiecznie mlodych, w zyciu bym nie chciala takiego faceta ktory ma np. 35 lat a lata za 22 latkami, brzydzą mnie tacy bo są niedojrzali, oczywiście pomijam przypadki gdy taki facet jest bardzo dojrzaly i nie wygląda na swoje lata ale to rzadkosc, bo zazwyczaj taki koles wygląda ze swoja dziewczyną jak ojciec z corką. Dla mnie to pedofilia, bo jednak porzadny facet szuka kogos w swoim wieku plus minus gora 6-7 lat, tak samo u kobiet, kobieta 40letnia sypiająca z 25latkiem jest dla mnie niedojrzala.

Gość gość
Miłość nie wybiera, nie patrzy na wiek, przychodzi nieoczekiwanie, czy chcesz jej czy nie. Możesz mieć i 70, 80 lat i się zakochasz w kimś.