Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydkich ludzi nikt nie pokocha a co ciekawe

Polecane posty

Gość gość

dziwne są te kanony piękna w naszym społeczeństwie, tak naprawdę, to mało jest ludzi ładnych, ale i tak brzydkich nie pokocha nikt - a brzydki to ten, kto czymś odstaje od tych przeciętnych a jednoczesnie nie powala na kolana

Gość gość
Po co to piszesz desperaci jesteście czy co

Gość gość
sluchaj, pisze to co chce, co w danej chwili mysle, bo to forum publiczne jest i kazdy moze tu napisac swoje przemyslenia - nie chcesz, nie czytaj, nie musisz, a co moja wypowiedz ma wspolnego z desperacją? taka jest prawda i tyle, nie miescisz sie w pewne standardy przyjetego powszechnie w spoleczenstwie kanonu piekna i odpadasz - kiedys w III rzeszy eksterminowali tych nie uchodzacych za pieknych, u nas morderstw przez to nie ma raczej, ale jest ostracyzm spoleczny

Gość gość
a ja zawsze myślałam, że "brzydki" to subiektywne określenie kogoś kto nam się fizycznie nie podoba, niekoniecznie kogoś kto jest "inny". Wiele modelek ma kontrowersyjną urodę i jednym się podobają, dla innych są paskudne.

Gość gość
Czynnikiem decydującym w kwestii tego, czy człowiek znajdzie swoje miejsce wśród ludzi jest jego osobowość, no ale cóż, przyznać przed sobą, że nie dość że z wyglądem średnio to jeszcze z charakterem coś nie tak? Nie, lepiej wymyślić sobie ostracyzm społeczny ;)

Gość gość
Młoda i piękna chce starszego do seksu! Inteligentny facet starszej i rówieśniczki nie weźmie! Dla ruchacza tylko młode i naiwne laseczki do grzmocenia! Piękny książe ma najlepiej w życiu! Książe wali księżniczki młode i robolki!

Gość gość
Kawalerzy chodzą tylko nocami i wieczorami i czatują na chętne laski, które im swych zadów dadzą za darmochę, bo kawaler na rencie kasy nie ma, a r00chać się chce! kawaler poluje na doopy zazwyczaj!

Gość gość
Jak takie grube jak jak lisza znajduja do grzmocenia to kazda potwora znajdzie kogos.

Gość gość
ja nie pisze o swojej samotnosci, ale tak ogolnie, bo pomimo, ze nie mam urody ani dobrego charakteru, to ludzi mam przy sobie i to sporo... znam wiele przypadkow, ze charakter ktos ma do "d", a pociagajaca twarz i taka osoba (facet czy kobieta, mniejsza z tym) jest "kochana", byle by buzka byla pociagajaco-zwyczajna

Gość gość
Młode i piekna szukaja starszych facetów do seksu x Im nie chodzi o seks tylko o kasę idioto a i tak bedzie marzyc taka podczas stosunku ze starym pr***nem o młodym przystojniaku..

Gość gość
No i co, te osoby są beznadziejne, a ktoś z nimi żyje na co dzień tylko i wyłącznie ze względu na 'pociągająco-zwyczajną buźkę'? :D Trzymajcie mnie :D