Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123załamana123

Jak mogę go przekonać by wrócił? :(

Polecane posty

Gość 123załamana123

Otóż nie wiem jak to powiedzieć.. Poznaliśmy się przez wspólnych znajomych. Przez 4 miesiące od tego czasu gadaliśmy dzień w dzień. Potem przyznałam, że go kocham, ona powiedział, że mnie też. Niestety na codzień on mieszka w Anglii. Co sprawia, że nie widujemy się tak często jak bysmy chcieli. Było dobrze, niestety czasem się kłóciliśmy. Czasem przeze mnie, czasem przez niego. Wczoraj pokłóciliśmy się z mojej winy. Przyznaję, że zachowałam się jak idiotka. Zrobiłam mu scenę zazdrości, a on powiedział, że nie chce ze mną gadać. Wieczorem się odezwał. Niby było już okej.. Mineło mu, mi też. Ale nie powiedział ani razu tego dnia, że kocha. Zawsze mi to mówił Wieczorem przed snem spytałam czy jest coś nie tak nadal.. A on powiedział, że niegdy nie będzie ok. Że on nie da już tak rady. Że nawet nie chodzi o mnie, ale o to, że on się nie zmieni. Że on nie potrafi być w związku (miał wcześniej dziewczyny, ale mówił, że to nie było nic poważnego i na długo; że żadnej nie kochał przede mną i jestem pierwsza). Powiedziałam mu, że przecież mnie kocha.. A on wtedy powiedział, że nie i przeprasza, ale to już nie będziemy razem. Że dalej możemy gadać jako przyjaciele.. Eh. Problem w tym, że on już tak w niedawnym czasie mówił 2 razy.. Tzn że nie da rady być w związku, że tego nie chce i nie umie się zmienić. Że znajdę kogoś kto mnie pokocha i będę szczęśliwa. Ale 2 poprzednie razy udało mi się go przekonać. Wyznał mi potem, że wcale mnie nie niekochał, ale powiedział tak by było prościej i łatwiej. Jednak mnie kocha.. Myślę, że nadal mnie kocha, jestem niemal pewna. Ale mówi, że związek to nie dla niego.. Jak go przekonać? Myślę, że on się po prostu boi tego, że jednak nie da rady być w związku dłuższy czas. Jak go namówić do tego byśmy spróbowali? Bardzo go kocham i nie wyobrażam sobie tego. Jednocześnie nadal ze mną gada ale chce by to było po przyjacielsku i nie chce tego co było. Przy wcześniejszych razach mówił, że robi to dla mnie. Bym znalazłą lepszego. Ale ja chce jego. Jak go przekonać by uwierzył, że związek to nie jest zła rzecz? Pomóżcie..

Gość gość
nie da się do tego go przekonać. Rany czy baby muszą być tak głupie? Mówi nie = myśli nie. Tak ostatnio powiedział i tak jest. I jeszcze związek na odległośc, cos takiego nie istnieje... do związku 3ba codzienności! inaczej nic o nim nie wiesz, a przez telefon to można fandzolić

Gość 123załamana123
Nasz zwiazek na odeglosc musialby isniec jeszcze tylko kilka miesiecy a potem by bylo jak dawniej. Znow codzienna bliskosc. I przez telefon? Przeciez ja juz go widzialam nie raz. Tylko nie mozemy sie spotykac niewiadomo jak czesto gdyz oboje mamy swoje obowiazki. Jednak kilka miesiecy jeszcze to nie az tak duzo..

Gość 123załamana123
Zresza ja czuje ze on chce tylko boi sie sprobowac.. Nie chce by o zaprzepascilo wszystko. Nasza milosc...

Gość gość
nie ma waszej miłości skoro sobie poszedł