Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sposoby na spalenie tłuszczu z brzucha

Polecane posty

Gość gość

znacie jakieś?

Gość gość
ja już to robię od 3 miesięcy można to jakoś przyśpieszyć

Zdrowa dieta (jako sposób żywienia) i ruch. Ćwiczeniami wzmacniającymi typu brzuszki, czy a6w modelujesz brzuch, ładnie go wygładzisz, ale pod warunkiem, że nie masz tam tłuszczu. Jak masz tłuszcz, to ćwiczeniami aerobowymi, cardio (rower, skakanka, bieganie, różne zestawy cardio) musisz się go pozbyć, ale nie pozbędziesz się tłuszczu tylko z jednej partii ciała, a ogólnie. Jak jesteś typem jabłka, to z brzucha będzie Ci najdłużej schodzić.

Gość gość
bla bla bla.. jezeli chodzi o brzuch to przede wszystkim dieta, zero slodyczy, bialego pieczywa makaronow, za to produkty bogate w blonnik, ogolnie o niskim IG. z cwiczen aeroby, a brzuch cwiczyc mozna dopiero jak sie spali ten tluszcz

Można trening zaczynać ćwiczeniami siłowymi, a potem przechodzić do aerobów, przez co nie trzeba ćwiczyć tych drugich tak długo, by uzyskać efekt spalania. Ponadto, jak się wzmocni mięśnie, to łatwiej jest wykonywać ćwiczenia spalające. To, że nie widać wyrzeźbionych mięśni spod tłuszczu, to nie znaczy, że ćwiczenia modelujące powinny być wykonywane dopiero po schudnięciu...

"ja już to robię od 3 miesięcy można to jakoś przyśpieszyć" x Może inaczej - ile wazysz, ile chcesz ważyć, jaką masz dietę, ile już przez te 3 miesiące schudłaś

Gość gość
Idź sobie na lipolizę, zapłacisz kilka stów a oponka zniknie po 2 zabiegach. U mnie zniknęło 6 cm w obwodzie :P

Gość gość
tak, jestem jabłkiem a przez te 3 miesiące straciłam 10 cm w tali, 6 pod biustem i 6 w biodrach ale chciałabym jeszcze stracić w tali

Gość gość
nie wiem ile ważę przestałam się ważyć i mierzę obwody :) ale w udzie spadł mi tylko 1 cm myślicie że to dlatego że pojawiły się mięśnie bo ćwiczyłam też z obciążeniami na nogach ?

Gość gość
a zamiast tradycyjnych brzuszkow lepsze bedzie spinanie brzucha :P