Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

20 waszych marzeń

Polecane posty

Główne marzenie to: Licencjat, Magister i Doktorat z Pedagogiki Opiekuńczej i Dziennikarstwa. 1. Dom parterowy (salon, kuchnia, jadalnia, łazienka, ubikacja i 4 pokoje) 2. Fajny Samochód 3. Piękne meble 4.Chcę być panią z Krakowa

Gość gość
To musisz wyjść za Smoka Wawelskiego :D

Gość gość
Ja marzę o doktoracie z filologii polskiej i magisterce z dziennikarstwa radiowego i telewizyjnego. To wszystko;)

Gość gość
ja myśle że smerfetka to ten p*****lec broken insiide,maciora zmieniła nicka ponieważ krytyka ją zmażdżyła

Gość gość
a ja mam liste 100 marzeń ;) jest w trakcie wykończenia ale też już nawet realizacji ;) to jest fajne bo masz postawione cele i je realizujesz przy okazji spełniając swoje marzenia. Mam 20 lat, całe życie przed sobą i ta perspektywa mi sie podoba, nawet jeśli ostatnie marzenie miałabym spełnic minute przed śmiercią ;) warto miec coś takiego, ja namawiam do takiej listy i dązenia do tego;) NAJLEPIEJ ZA JEDNYM RAZEM JĄ ZROBIC WTEDY TO JEST PEWNE ;) mi za pierszym razem udało sie złożyc 60 marzeń niedługo zasiadam do tego po raz drugi i dobije do 1oo ;) o tej "liście 100 życzeń' dowiedziałam sie ze strony internetowej ale nie pamietam jakiej ale napisałam że chciałabym podjąc takie wyzwanie 100 marzeń i pewnien Pan mi odpisał że jestem bardzo młoda i gratuluje mi podjecia takiego zadania ;) jakiś psycholog to był chyba, mam nawet tego maila jeszcze. Myśle wiec że warto ;)

Gość gość
A ja ostatnio spełniłam swoje marzenie ;) Kupiliśmy nowego priusa toyoty :) Samochód ideał :)

Gość gość
To macie takie realne marzenia. Moje są nierealne, Nie pracować mieć kupę kasy i podróżować własnym luksusem na czterech kołach lub burtą w zależności od tego gdzie aktualnie będę. Moje marzenia nie są realne a wszystko co w zasięgu nie traktuję jako marzeń tylko jako plan na życie.