Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROSZE O RADE KOBIETKI

Polecane posty

Gość gość

HEJ DZIEWCZYNY....W lipcu mam wesele,mam sukienkę lososiową z białym paseczkiem i wstawkami również białymi.Problemem jest dobór butów(kolor) jak i co wybrać czy czółenka na koturnie czy może szpilki w kolorze beżowym????

Gość gość
w sumie, nikogo to nic nie obchodzi jak sie ubierzesz. Chyba jakis gust masz???, i nie pisz do kobiet , kobietki bo to infantylne, i niezbyt grzeczne ani madre, nie masz chyba 5 lat? nieprawdaż??

Gość sandramaria
A ja wręcz przeciwnie, chętnie coś podpowiem :) Wydaje mi się, że najbardziej odpowiednie na wesele będą szpilki w kolorze beżowym, ładnie będą komponować się z łososiową sukienką :)

Gość gość
DZIĘKUJĘ sandramaria :) a co do gościa krytyka to mamy wolność slowa i chyba Twoja niska samoocena każe C***isać takie idiotyzmy...jeśli ma się ktoś udzielać i nic nie wnieść w odpowiedź to niech zamknie swój ... !!!!!!

Gość gość
ja bym założyła czarne paseczki

Gość gość
bezowe szpilki - strzał w 10! :D potem spokojnie do wszystkiego je założysz, więc to nie będzie wydatek "na jeden raz", ale posłużą Ci też w innych sytuacjach, nawet na randkę, wyjście do rodziców czy z dziewczynami na zakupy ;-) co do weselnej kreacji: na pewno będą się ładnie komponowały do łososiowej kreacji, byle by to nie był zbyt ciemny beż.