Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baska192837465

Starszy i ŻONATY facet z pracy przyczepił się do mnie, pomocy

Polecane posty

Gość baska192837465

Od niedawna pewien starszy ode mnie gość nęka mnie wiadomościami na fb, ciągle gdzieś zaprasza, proosi o numer telefonu, a co najgorsze jego wiadomości mają wyraźnyy podtekst seksualny. Mam już dośc. To jakiś zboczeniec. Dodam, że mam 20 lat a on około 40!! Niestety ale codziennie muszę widywac go w pracy. Nie wiem co mam zrobić. Jak go unikac? dałam mu wyraźnie do zrozumienia,że nie jestem zainteresowana znajomością, powiedziałam, że mam chłopaka, ale on nadal wypisuje te obleśne teksty. Jakieś rady? Co zrobić z tym natrętem?

na przykład prosił mnie o swoje zdjęcie, a kiedy oodmowiłam powiedział, że w takim razie on bedzie musiał wysłać mi swoje nagie foto... ciągle pisze o tym, że idzie pod prysznic, że opala się nago itp. Dodam, że zawsze miałam go za miłego i ciągle wesołego znajomego z pracy, ale po ostatnim tygodniu powoli zaczynam zmieniać zdanie. Kiedy raz dosadnie powiedzialam, żeby zastopował, on stwierdził, że to tylko takie żarty. Nie odpisuje mu na wiadomości, ignoruje go, ale mu to nie przeszkadza i ciągle zasypuje mnie tymi wiadomościami :/

Gość gość
Co zrobić z tym natrętem ? Powiedz mu żeby Ci podał nr tel do swojej żony :)

tak, ale kiedy ja wspominam o żonie albo o moim chłopaku, on zamienia wszystko w żart i twierdzi, że to normalne, a już napewno śmieszne.

Gość gość
Dlaczego nie zablokujesz dziada? Ignoruj go, czy to takie trudne,żeby spławić dziada?! Powiedz swojemu facetowi może Ci pomoże? Pewnie dałaś mu powód że teraz zaczepia Ciebie?

Gość gość
Musisz mu dobitnie powiedzieć, żeby się odpiep...ł . Z mężczyznami tak jest jak on nie zrozumiał to jak krowie w żłobie .... Miałam w życiu tak i jak dobitnie nie wyraziłam swoich emocji to byłam gnębiona.

Gość baska192837465
obecnie pracuje za granica, takze moj facet niewiele tu zdziala. A powodem mogłobyć to, że z reguły uśmiecham się do napotkanych ludzi, jak widac nie zawsze bycie miłym popłaca. OK. zablokuję go, niby proste. ale jak mam go unikać w pracy skoro spotykamy się codziennie? Chyba że przestanę się do niego odzywać i zacznę konkretnie ignorować, co pewnie bedzie wyglądąło dość dziwnie.

Gość Było miło
Niech wygląda to dziwne.Nie odzywaj się do dziada i już.Gdy zacznie Ciebie zaczepiać powiedz dobitnie; krótko i na temat.Niech spier,,,,la! Gwarantuję że będziesz miała św.spokój.Z dziadami tak trzeba i krótka piłka!

może to ja odbieram to zbyt dosadnie? On zawsze mówi, że to tylko żarty, a z reguły jest żartownisiem. Myślę, że jeśli z dnia na dzień przestanę się odzywac i z uśmiechniętej dziewczyny zmienię się w mruka ludzie bedą bardzo zdziwieni ale jak zareagowałybyście gdybyście dostawały codziennie wiadomości od obcego faceta na temat nagich fotek czy showerów?

Gość gość
Witaj autorko to d**ek spuszczony ze smyczy a nawet jak piszesz wykolejony d**ek .Powiedz mu zdecydowanie ,że jeśli się od Ciebie nie odczepi to te wszystkie informacje ,esemesy prześlesz jego żonie ,że to bedzie taka fajna zabawa ,że pośmiejecie się we troje.Nie wdawaj sie z nim w dyskusje a jeśli już to raczej wysmiej go ,ze jest starym capem ,ze ojca to Ty masz w domu ,że już tyle może co se pogada ,na takich wykolejeńców ośmieszenie ich często działa ,życzę powodzenia.

Gość gość
powiedz mu ze dla zartu będziesz jego wiadomości upubliczniala a niech się wszyscy posmieja

aa i ostatnio prosił zebym mu obiecała, ze nikomu nie powiem i nie pokażę wiadomosci ktore przesyłał. Zabawa? nie sądzę. Macie rację, z takimi trzeba konkretnie.

Gość gość
Mam identyczny problem z tym, że do mnie dop1erdala się szef :/

ulala, to chyba gorszza sytuacja. Jeśli zaczniesz go ignorować, możesz mieć problemy. wpolczuje. Ten moj amant to zwykły pracownik, postawiony wyzej niz ja ale nie moze mi zaszkodzić. ogolnie anglicy są mili dlatego jego zachowanie na początku mnie nie zdziwiło, dopiero kiedy prawie wysłał mi rozneglizowane fotki :

Gość gość
A to w Anglii takie cos jest mozliwe? Przecież tam policja i sądy działają szybciej i sprawniej niż w Polsce

Gość gość
problemy... powiedz facetowi w twarz żaby się odpierdodododlił. Jeśli chcesz być miła, męcz się dalej

Gość gość
i zacznę konkretnie ignorować, co pewnie bedzie wyglądąło dość dziwnie. Dziwnie, no to co. A jak koledzy będa pytac , dlaczego go ignorujesz, krótko: bo facet robi to i to oraz tamto , na co mam dowody z fb. I koniec, wiecej żadnych tłumaczeń. TOON SIĘ MA WSTYDZIĆ, TYU MASz jego teksty, zapisz je sobie gdzies na komputerze. Bo facet po tym może zacząć cie oczerniac, więc bądż przygotowana na pokazanie jego wpisów swoim znajomym z fb

Gość gość
nie kasuj tych wiadomości bo to dowody,