Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poprawka

Polecane posty

Gość gość

witam, piszę w tym roku w sierpniu poprawkę z matematyki i dowiedziałam się, że trzeba napisać podanie do dyrektora z prośbą o przystąpienie. Tylko teraz mam problem gdyż szukałam w internecie informacji na dany temat i jest, że podobno podania się pisze tylko gdy jest poprawka z dwóch przedmiotów, a z jednego nie. I teraz nie wiem czy sama mam ją napisać (mam skończone 18 lat) czy ma ją napisać rodzic? Może był ktoś w takiej sytuacji? bardzo proszę o informacje.

Gość gość
jeśli jedna poprawka to nie musisz pisać podania

Gość gość
spytaj w sekretariacie

Gość gość
Zastamow sie a po co ci to bylo, nie trzeba bylo oszukiwac na egzaminie! Myslalas, ze jak sypiasz z nauczycielem to ci plazem ujdzie?

Gość gość
czy to jest pewne, że nie muszę pisać podania?

Gość gość
pewne, nauczycielka ci to pisze :).Pod warunkiem,że JEDNA poprawka

Gość gość
Ja tam bym sprawdzila w sekretariacie a nauczycielki nie sluchala. Sluchalas nauczycieli przez lata i jak na tym wyszlas? Mature oblalas. Gdyby nauczyciele mieli cos do przekazania nie byloby poprawek.

Gość gość
nie oblałam matury, jestem w drugiej klasie :) do zaliczenia matematyki zabrakło mi jednej oceny, a nauczycieli sobie chwale :) jedynie nie wiem... bo jutro jest rada pedagogiczna i niby trzeba juz jutro zaniesc te podania i nie wiem... żeby nie było za pozno.

Gość gość
ty powyżej , nie madruj się głupio. jak ktoś jest tępy to nalepszy pedagog nie da rady. I tu chyba mamy taki przypadek :D. Polecam więcej się uczyć . Miłej niedzieli

Gość gość
do zainteresowanej- na 100% nie musisz składać podania :)

Gość gość
aha, współczuje światopogladu jeżeli Pan/Pani ocenia kogos po wypowiedzi na forum :> a ja się tylko KULTURALNIE zapytałam, z nadzieją, że są tutaj pomocni ludzie :)

Gość gość
Ja ze swojej pracy jestem rozliczany. Kto rozlicza nauczycieli nierobow? Na studiach przygotowalem do poprawek z matmy kilku uczniow. Potrzebowalem jednego miesiaca to wszystko. Ich nauczyciele przez rok nie potrafili nauczyc ich nic sensownego. Zenada. Do zwolnienia taki belfer. Moze jemu rowniez egzamin by sie przydal. Nieroby pracujecie po 20 godzin i produkujecie bezrobotnych, nie mogacych sobie poradzic na rynku pracy. Niedlugo wakacje, a jak ich nie wystarczy to zawsze mozna wziasc rok platnego urlopu.

Gość gość
Nauczyciel to osoba ktora utknela miedzy dziecinstwem a dorosloscia. Znam kilku i wszyscy zachowuja sie bardzo infantylnie. Sa jacys tacy oderwani od zycia ludzi doroslych.

Gość gość
do kogoś kto orientuje się w tych podaniach, czy ktoś kto ma 2 poprawki musi pisać rodzic czy samemu? a jak jedna to nie? skad wiecie ?

Gość gość
No jak ktos pelnoletni,to ocxywiscie,ze sam pisze!no gdzie tam rodzic?'!

Gość gość
To w szkole nie mozna sie dowiedziec?tylko sraczki na forum dostawac?

Gość gość
A po co Ci poprawka, zostaw szkole jedz do Brazylii, ubierz obcisla bluzke i na trybuny dopingowac np. Holendrow. Przy odrobinie szczescia celebrytka zostaniesz i w talk show wystepowac zaczniesz. Zyc nie umierac

Gość gość
Z Polski mlodzi wyjezdzaja, a na zachodzie polskie szkoly w odbycie maja.

Gość gość
A w gazecie pisali, ze Polski juz nie ma czy jakos tak, kogos waznego przy zupie nagrali.

Gość gość
Czy są tutaj normalni ludzie, którzy potrafią odpowiedzieć na moje pytanie i uzasadnic swoją odpowiedz bez żadnych ironii? jeśli ktos jest pelnoletni to się pisze samemu czy nie?

Gość gość
Normalni ludzie za granice wyjechali. Proponuje na angielskim forum sie zapytac. Tam magistrow i doktorow co nie miara. Tylko proponuje sie pospieszyc bo zaraz nocka na zmywaku sie zaczyna.

Gość gość
"Pelnoletni" sie pisze razem. To co nawet slowniczka ortograficznego nie masz?

Gość gość
ja rozumiem, że moge isc i się zapytać tyle, że jutro jest rada i podobno do jutra mozna składać i nie wiem :) czy mam pisać czy nie czy sama czy rodzic?

Gość gość
Jak ktos moze to niech dziewczynie pomoze. Podziwiam dziewczyny w ciazy ktore w dalszym ciagu mysla o nauce!

Gość gość
To chyba ty jestes nienormalny!Chyba logiczne,ze jak jestes pelnoletni to odpowiadasz sam za siebie!Tak,bo wy tylko lata macie,a zeby odpowiedzialnosc za siebie wziac to male bebe....a idz....mamusie do szkoly wyslij,to sie wszystkiego dowie i zalatwi....normalnie szooook....I do jednej poprawki nie skladasz podania!!!

Gość gość
Tak czy inaczej nie maja latwo, dziecko, nauka trudno to wszystko pogodzic. A i chlopak sie nie interesuje.

Gość gość
W sensie nienormalna!baba a taka nierozgarnieta!a lakierek na pazurki wybralas?

Gość gość
Widzę, że wszyscy znają moją historię :) polecam napisać książke bo wyobrazia świetna! człowiek piszę tylko z prośbą o pomoc, a czyta o swoim całym życiu wymyślonym przez xyz :) dziękuje tym, którzy starali się pomoc :) pozdrawiam

Gość gość
Sie obudzila....ja nie moge....no ale,jak do szkoly pod gorke bylo....imprezka za imprezka,to czlowiek nie ma czasu na pierdoly.

Gość gość
A jak sie mam dowiedziec skoro to kurs korespondsncyjny? E-maila wyslalam to podobno sekretariatu nie maja. Napisali, ze mam poprawke przez Skypa tylko 6000 zl mam zaplacic. To jak pomozecie czy nie bo modelka chce zostac!