Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prywatne przedszkole

Polecane posty

Gość gość

Witam, co sądzicie o niepublicznych przedszkolach? moje dziecko właśnie idzie do przdszkola i znalazłam jedno: wesołe siódemki w katowicach i szukam opinii. Są tu jakieś inne mamy? możecie powiedzieć na co zwracać uwagę w przypadku wyboru przedszkola? a może jakas z wesołych się znajdzie?

Gość mamuska1212
w przedszkolu ważne jest przede wszytskim podejście wychowawców. Jeśli mają podejscie do dzieci, są dobrymi pedagogami to wszytsko inne da się znieść. Oczywiście dobra oferta edukacyjna, smaczne posiłki, odległość od domu...

Gość gość
no właśnie byłam w tym przedszkolu i wydawały mi się panie miłe i sympatyczne, dzieci uśmiechnięte, pytałam inne mamy i mówiły, że wszystko w najlepszym porządku..

Gość mamuska1212
no to najważniejsze, jeśli dzieci są zadowolone i rodzice też to to na pewno dobre przedszkole. z tego co widzę na ich stronie to mają bardzo fajną ofertę zajęć dodatkowych

Gość gość
no właśnie wydaje mi się, że jest naprawdę fajne ;) dobra, to zrobię jeszcze jakiś przegląd w internecie albo popytam znajomych i chyba będę się powoli decydowac ;) jeszcze troche czasu mam ale wolę wiedzieć wcześniej :)

Gość gość
moja corka chodzi do prywatnego przedszkola http://www.wielkaprzygoda.com/ i nie zaluje tej dcyzji. Maja dobry program, dziecko lubi tam chodzi i do tego jest duzo zajec dodatkowych do wyboru. Co do ceny to wcale nie jest tak duza jak sie wczesniej spodziewalam:)

Gość anuleczka11
moje dziecko chodzi do wesołych siódemek i polecamy zdecydowanie :) to jest ten typ przedszkola które rozwija kreatywność, wspiera rozwój dziecka, a nie jest tylko "przechowalnią".. zdecydowanie kolejne dziecko też oddam im po opiekę :)

Gość gość
religia w przedszkolu???? haha dobre i czy 390 +wyzywienie to nie jest duzo???? ale reklamę sobie przedszkole robi, pewnie kandydatów brak hehe

Gość gość
ja mam prawie 30 lat i w zerówce miałam religię

Gość gość
my również decydowaliśmy się że nasze dziecko będzie chodzić do prywatnego przedszkola. W Szczecinie zapisaliśmy dziecko do http://www.promyk.szczecin.pl/ Jest bardzo szczęśliwe, ma bardzo ciekawe zajęcia i zabawy, miłe i serdeczne panie przedszkolanki, dużo koleżanek i smaczne jedzenie. To że dziecko jest szczęśliwe to dla nas największa satysfakcja.

Gość gość
moja dziecko chodzi do niepubliczne przedszkole - wolomin - http://www.teczowakraina.com.pl/ i ja tam jestem zadowolona. edukacja dziecka w takim przedszkolu jest na wyzszym poziomie jednak