Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie prezenty dla rodziny gdy lecimy do nich w odwiedzimy

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny, lecimy za niedługo w odwiedziny do siostry mojego męża, ona wiadomo ma swoją rodzinę, męża i córeczkę. I tak się zastanawiam co im kupić żeby było ok, póki co dla szwagierki mam sukienkę oczywiście z markowego sklepu i kosmetyki do makijażu z loreala, dla jej męża drogą maszynkę do golenia i do tego perfumy bruno banani dangerus men w małym flakoniku (boję się że większej pojemności nie zabierzemy do samolotu), dla dziecka ubranka tak ok 10 sztuk. I zastanawiam się czy to wystarczy i czy będą zadowoleni. Oni mieszkają za granicą, my też tylko w innym państwie a naprawdę nie chcemy wyjść na jakiś skąpców. doraźcie proszę czy to wystarczy i podpowiedźcie co wy kupujecie dla kogoś

Gość gość
Sukienka na prezent to żart oczywiście?? Po pierwsze nie kupuje się ubrań na prezenty bo nie wiadomo czy trafisz w gust a druga sprawa rozmiar.bteoretycznie możesz znać np 38 ale rozmiar rozmiarów i nie równy, juz np swetr ok może być luźny ale zwłaszcza sukienka musi być dopasowana! Druga rzecz perfumy hmm jeśli wiesz ze ktoś takich urzywa to ok ale to tak jak z ubraniem możesz nie trafić w gust. Jedynie rzeczy dla dziecka ok chociaż... Ubrania kupuje mama. Moglas kupić max 3 sztuki i do tego prezent dla dziecka typu fajna zabawka gadzet zależy od wieku. Ubrania na dziecko to prezent raczej dla rodziców a nie dla dziecka. Przemyśle te prezenty i kup cos odpowiedniego. Ja osobiście nie bylabym zadowolona z sukienki nawet megas drogiej bo akurat z sukienkami jest problem żeby kupić bez przymiarki bo musi leżeć dobrze a wiadomo np biust każda ma inna może być ciasna bądź szeroka, i perfumy tez by mnie nie zadowolily ewentualnie jeśli kupuje mi maz bo wie ze właśnie tych uzywam.

Gość gość
przecież to prowo.

Gość gość
To nie prowo, tak pytam bo ja nie mam daru do kupowania prezentow, liczę ze ktos podsunie pomysł. Sukienkę to akurat s a ma siostra kiedys mi pokazala ze chce kupic ale w swoim kraju nie mogła znaleźć. Czuję sie zobowiazana bo ona kupila mam jej corce dwie torby ubrań, co prawda w wiekszosci nie chodzila ale pasuje mniej wiecej tyle samo odkupić

Gość Marzena Grtota
Moim zdaniem i tak za dużo tych prezentów jak na odwiedziny :) Jak mieszkają za granica to podejrzewam, że ich stać na takie rzeczy, a po drugie pewnie mają lepsze :) ja bym osobiści dziecku kupiła jakoś interaktywną zabawkę typu: http://toysbox.pl/figurki/trash-pack-smieciaki/ a dla rodziców wzięła jakieś dobre wino? :) Razem wypijecie.