Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeca1234

Warszawa Jak poznac nowych znajomych

Polecane posty

Gość świeca1234

Witam, od niespełna 4 miesięcy mieszkam w Warszawie. Jestem odcięta od wszystkich starych znajomych, a brakuje mi kontaktów z ludzmi, zeby wyjsc z kims na kawe/piwo itd. Oderwac sie od rzeczywistosci. Znajomi z pracy to specyficzna grupa ludzi bo to 40+ a ja mam zaledwie 23, wiec nie ma szans żebym to z nimi spotykala się na mieści. Czy w Naszej stolicy jest szansa poznać ciekawych ludzi?

Gość gość
W klubie?

Gość gość
Na kafe he he. ;-)

Gość sieca1234
Kafe to troche wirtualna rzeczywistosc, a ja szukam realnych ludzi z ktorymi moglabym sie spotkac

Gość gość
Mam podobnie do Ciebie i też mam tyle samo lat co Ty... w pracy wszyscy dużo starsi, brakuje wspólnych tematów poza tym każdy zajęty rodziną. Też mieszkam w Warszawie.

Gość NiktNIEwiedział
ja tez szukam kolezanki :)) moze fb? Łukasz Bury zdj z palma :)) lub buryy21@gmail.com

Gość swieca1234
W rodzinnej miejscowosci mam swoich przyjaciol, znajomych a tutaj procz chlopaka nie mam nic, chcialabym sie oderwac czasami od rzeczywistosci i sppotkac sie z kims po nic.

Gość swieca1234
Jezeli siedzisz dzisiaj sam w domu i nie masz planow na wieczor przyjdz do CH Arkadia o 19:30. Przy częsci restauracyjnej McDonald. Cecha rozpoznawcza: każdy niech trzyma na stoliku lizaka chupa chups(to drobny wydatek:) ) Spotkajmy się i zrobmy cos wspolnie. Przedzial wiekowy 20-26 lat. Płeć bez znaczenia :) Start godz.19:30 :) ZAPRASZAM:) Ania :) (bede w niebieskiej sukience) KONIEC Z SIEDZENIEM W DOMU