Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwna koleżanka mojej corki

Polecane posty

Gość gość

Moja 9 letnia córka ma koleżankę. Zna ją ze szkoły, mieszka blok obok. Jest o rok starsza.Na początku znajomości kilka lat temu tamtą zaczęła kraść pewne jej rzeczy, potem pieniądze z jej portfela 20 zł. Kiedy ja przylapalam na tym to od razu powiedziałam jej do słuchu i zadzwoniłam do jej mamy. Kazalam córce ograniczyć z nią kontakt do minimum, przyznała mi rację.Potem były też inne scesje. Córka przestała się z nią bawić, nawet jej część nie mówiła. Jakiś czas temu tamtą jej groziła mówiąc brzydkie słowa, że coś tam coś tam. Gdy spotkałam ją na dworze to mocno jej powiedziałam co o tym myślę. Skończyło się kolezenstwo córki z tamtą. Jednak ostatnio zaczęły znowu się skompletować, tamtą przychodzi po nią do domu, dzwoni, zabrała też ją do zoo. Córka podchodzi sceptycznie do niej. Raz ją lubi raz nie. Nie wiem o co chodzi tamtej. Najpierw wyzywa moją córkę potem chcę się z nią bawić. Jest raczej nie lubiana przez inne koleżanki z tego co słyszałam, nie chodzi do szkoły być może nie zda do nast klasy.ciągle się gdzieś wloczy, nie ma ojca. Co o tym myślicie?

Gość gość
może jehowa?

Gość gość
eee tam... katoliczka