Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna111111111

jaka ja jestem głupia

Polecane posty

Gość smutna111111111

w styczniu byłam z pewnym chłopakiem, było mi z nim naprawdę cudownie, dogadywaliśmy się bardzo dobrze, traktował mnie jak żaden inny facet, jak księżniczkę. mógł wyjść z tego naprawdę fajny związek...:( w lutym poznałam w pracy faceta, który wciąż prawił mi komplementy, ewidentnie mnie podrywal, dawał do zrozumienia że jestem kimś więcej niż tylko koleżanką. ja głupia, naiwna, sama nie wiem czemu zaczęłam nabierać dystansu do mojego faceta, po pewnym czasie nawet nie chciałam żeby mnie dotykał i w końcu z nim zerwałam:/ powiedziałam mu że lepiej jeśli nie będziemy razem. z tym z pracy to trwało tak dalej dużo pisaliśmy, rozmawialiśmy itp jednak ja nie dawałam mu się zdobyć, chciałam żeby się o mnie bardziej postarał naprawdę zauroczyłam się nim. jednak on raz mnie podrywal, itp. a później flirtował z innymi dziewczynami. zorientowałam się wtedy, że z niego zwykły lowelas a ja głupia liczyłam na coś więcej :/ przejrzalam na oczy, że straciłam świetnego chłopaka, przez dziecinne zauroczenie:(( z moim byłym miałam kontakt, często pisaliśmy ze sobą na fb, a w końcu z koleżanką i jej chłopakiem (który jest przyjacielem mojego byłego), wybraliśmy się na imprezę w plenerze. mój były pojechał z nami to było nasze pierwsze spotkanie od rozstania, tam gadaliśmy, śmialiśmy się itp, po prostu rozmawialiśmy jak dobrzy kumple. zdałam sobie sprawę wtedy, że za nim tęsknię, że bardzo mi go brakuje, miałam ochotę się przytulić, cokolwiek... jednak od tamtego czasu on się do mnie nie odezwał:( z racji tego, że z jego przyjacielem mam bardzo dobry kontakt dowiedziałam się że chciał do mnie napisać ale nie napisał :( nie wiem czy robić coś w jego kierunku, czy napisać, nie chce być nachalna czy zrobić z siebie idiotki, jednak tęsknię za nim bardzo i chciałabym żeby to co było wróciło:( proszę doradzcie mi coś ;(

Gość gość
Jeśli Ci nadal zależy i masz szansę coś z tym zrobić , to rób , nie czekaj , ja swoją szansę zmarnowałam i teraz już nigdy nic z tym nie będę mogła zrobić. (Jest taka strona : się pomaga.pl ( bez spacji) W dziale : zwierzęta można wpłacać pieniądze, ile się chce. Ja bym coś przelała , ale nawet nie mam swojego konta , i nie mam pieniędzy żeby wpłacić , więc ja tylko klikam w dział : klikacze ,i tam za darmo jak klikam to pieniądze sponsorów pomagają potrzebującym ( zachęcam też do formy takiej pomocy , szczególnie osoby które nie mogą wpłacać pieniędzy a chcą pomóc ). Niektóre z tych psów i kotów bardzo cierpią , a wasza pomoc w znacznym stopniu może im pomóc , i ukrócić tą męczarnie )

Gość gość
mozesz napisac