Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AntyAntyAnty

katolicy stosujecie antykoncepcje?

Polecane posty

Gość AntyAntyAnty

wbrew Waszemu Kosciolowi

Gość gość
Na pewno wielu z was stać na to żeby przelać chociażby symboliczną sumę ( na stronie sie pomaga.pl ( bez spacji) w zakładce : potrzebujący , każda kwota jest ważna , bo przybliża do celu. Jeśli jednak nie ( co rozumiem , bo sama nie mam pieniędzy i niestety nie mogę wiele pomóc ) to możecie wejść na sie pomaga.pl ( bez spacji ) i w zakładce : klikacze za darmo pomagać , a mianowicie wystarczy kliknąć za darmo w te strony co tam piszą , i pieniądze sponsorow z klikania pomagają. Ja robie tak codziennie , wiele osób również , jeśli będzie nas coraz więcej , to szybciej pomożemy potrzebującym , niektórzy naprawdę nie mogą już czekać..

Gość gość
A wolałabyś żebyśmy będąc zacofani stosowali się do tych zasad czy będąc postępowi ulegali hipokryzji?

Gość gość
wolalabym, zeby sie nie rodzily niechciane dzieci :)

Gość gość
Większość katolików się nie stosuje do tego zakazu więc jeśli chodzi o tzw wpadki to nie masz powodu by czepiac się o to Kościoła. A problem niechcianych dzieci to już całkiem inna bajka która z Kościołem ma niewiele wspólnego

Gość gość
co to za katolik nie stosujacy zasad?

Gość gość
Większość katolików się nie stosuje do tego zakazu więc jeśli chodzi o tzw wpadki to nie masz powodu by czepiac się o to Kościoła. A problem niechcianych dzieci to już całkiem inna bajka która z Kościołem ma niewiele wspólnego

Gość gość
To żaden katolik. Albo się jest katolikiem albo nie. Wszystkie wyznania przestrzegają zasad procz katolików. Uprawiają seks z prezerwatywa albo jeszcze gorzej z pigułka, masturbuja się, to jest pewne, nawet się z tym nie kryją. Co za szczyt hipokryzji, obłudy, kłamstwa, fałszu i dwulicowosci!!!!!!!!!!