Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isiunia19900

co ja zrobilam?! Pomozcie. Włosy

Polecane posty

Gość isiunia19900

Mialam piekne, ciemno-brazowe wlosy i zamarzyl mi sie blond. poszlam do fryzjera i oczywiscie dekoloryzacja, farba i tu zaczyna sie problem bo w blondzie wygladam okropnie. az wstyd mi wyjsc z domu. kolor ktory fryzjerka mi zrobila z gory jest siwy, w srodku żółty a dołem rudy. Chce wrocic do mojego starego koloru. i tu pytanie. jak? da sie nalozyc na to po prostu ciemna farbe? boje sie ze kolor nie chwyci na tak jasnych wlosach bo chciałabym z czegos w stylu tego 613 przejsc do 1b albo chociaz tej 10-tki.Pomóżcie http://allegro.emodna.pl/sklepemodnapl/paleta/naturalne/zestawy.jpg

Gość gość
Na pewno wielu z was stać na to żeby przelać chociażby symboliczną sumę ( na stronie sie pomaga.pl ( bez spacji) w zakładce : potrzebujący , każda kwota jest ważna , bo przybliża do celu. Jeśli jednak nie ( co rozumiem , bo sama nie mam pieniędzy i niestety nie mogę wiele pomóc ) to możecie wejść na sie pomaga.pl ( bez spacji ) i w zakładce : klikacze za darmo pomagać , a mianowicie wystarczy kliknąć za darmo w te strony co tam piszą , i pieniądze sponsorow z klikania pomagają. Ja robie tak codziennie , wiele osób również , jeśli będzie nas coraz więcej , to szybciej pomożemy potrzebującym , niektórzy naprawdę nie mogą już czekać..