Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co MYŚLICIE o dziewczynie która zrobiła coś takiego na PIĄTEJ randce?

Polecane posty

Gość gość

przez pierwsze trzy nie miała ochoty na nic, mówiła że możemy zostać co najwyżej znajomymi,na 3 randce zapytała sie czy jestem prawiczkiem, nagle z bomby. pijemy kawę , rozmawiamy o tym że jej koleżanka rozstałą się z facetem z którym była 4 lata i ona nagle: jesteś prawiczkiem? uprawiałeś seks z kobietą?" na czwartej wypiła ze mną za dużo a na piątej ściągneła mnie do siebie, ja nic nie chciałem a ona cały czas się do mnie dobierała aż w końcu zapytała "mogę?"na dodatek potem zapytała czy to że połyka powoduje że bardziej na nia lecę... 23latka... Potem zabrała się do seksu oralnego i pytała jak lubię, doszedłem w jej ustach a ona nawet się nie wzruszyła i wszystko dokładnie zebrała. Niestety dla mnie straciła od razu na wartości bo zrobiła coś takiego tak szybko i jak jakaś d*****,jak wróciłem do domu byłem zażenowany że w ogóle pozwoliłem . Co wy o tym myślicie? czy to normalne?

Gość gość
a potem sie obudziles

Gość gość
Są gusta i guściki. Nie jesteś jej pierwszym i nie sądzę, żebyś był ostatnim.Dla mnie nie byłaby to kandydatka na poważny związek :p

Gość gość
Teraz jesteś zniesmaczony, a skorzystałeś. Spróbuj z nią, przynajmniej nie będziesz miał za mało seksu. Poczytaj ilu tu sfrustrowanych facetów, którym żony odmawiają seksu... Tak jak ty szukali dziewic orleańskich.

Gość gość
Ku/rwa i nic więcej dodawać nie trzeba :P

Gość gość
byłem z nią i potem ona nagle przestała mieć ochotę na seks. którego dnia byłe u niej a ona jak deska, tylko pytała się jak chcę , potem było jeszcze parę razy ale ostatecznie sie rozstaliśmy. Cały czas były kłótnie, ona miała borderline i miała wahania nastrojów jak psychiczna, nie dało się wytrzymać.

Gość pirat flapjack
po co się spotykasz z kobietami? chyba by później uprawiać seks? A jesteś prawiczkiem bo też mam takie wrażenie

Gość gość
to była moja 5 randka w życiu więc mam 100% w skutecznośc w podrywie xD

Gość gość
ja p*****le było ją zatrzymać w trakcie a nie teraz masz dylematy moralne hipokryto, jak ci o******lała pęto to byłeś zadowolony a teraz refleksja cie naszła? jebnęłabym cie patelnią za głupotę kwa!