Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to normalne

Polecane posty

Gość gość

Otóż jestem z facetem 1,5 roku od lutego zerwalismy kilka razy dzisiaj tez. On mieszka sam ja z rodzicami , zostawiła u niego rzeczy ma mi je przywieźć mówi ze nie chce nie widzi przyszłości a juz kilka razy tak było. Czy on jest normalny? Jeszcze wczoraj chciał jechać na wyjazd co jest grane?

Gość gość
Musisz z nim pogadać, bo ja Ci nie powiem co ma w głowie ten Twój facet. Zrywanie ze sobą w trakcie prawie każdej kłótni jest normalne, bo ludziom się wydaje że już nie ma dla nich szansy że już nie mają siły i nie widzą siebie razem w przyszłości. Moi przyjaciele zrywają ze sobą średnio raz w tygodniu, z absurdalnych powodów, a potem przychodzę ja i ich godzę i tak w kółko :D Trzeba sobie uświadomić jaki to jest dar miłość, jak wielu jej pragnie, jak wielu nigdy nie doświadczyło i jakie macie szczęście. Na nic Ci się zda takie gdybanie i pytanie obcych osób o to, co wyczynia Twój chłopak. Musisz z nim na spokojnie pogadać, szczerze. Może jest coś o czym nie wiesz? A może on chciałby przejść na kolejny etap związku, np zamieszkać z Tobą? Bo półtora roku to bardzo dużo, on na pewno Cię kocha, może ma jakiś słabszy czas? Przecież są kryzysy w związkach, po których ludzie kochają się tylko jeszcze mocniej. Nie zamartwiaj się na zapas. Pozdrawiam ;)