Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnesza

nie mogę skupić się na muzyce i na ogladaniu filmów......

Polecane posty

Gość gnesza

tak od kilku miesięcey sama nie wiem co zrobić

Gość gość
W takim razie może znajdziesz chwilę żeby wejść na stronę siepomaga.pl ? :> To bardzo ważne żeby jak najwięcej ludzi pomagało , jest wiele potrzebujących , zarówno dzieci jak i zwierząt Wystarczy za darmo klikać w strony podane ( to zajmuje pół minuty nawet mniej ) Można też pomóc finansowo jeśli ktoś może , wysylac pieniądze , wybrać cel na co Noi jeśli możesz to rozsyłaj adres tej strony dalej , to bardzo ważne bo niektórzy naprawdę nie mają już czasu i liczy się jak najszybsza pomoc ! Nie przedłużajmy cierpienia zarówno tym dzieciom , jak i cierpiącym zwierzętom z różnych powodów Nasza wspólna interwencja , pomoc , może wiele zdziałać

Gość gnesza
Ale głupia napewno nie pomogę ani zwierzętom ani bachorom!!ja nie pomagam nikomu!

Gość gość
A co jeśli za jakiś czas ty albo ktoś z twoich bliskich będzie potrzebował pomocy , i nagle wszyscy powiedzą : ja nie pomagam ! Żyjesz tylko dla siebie , myślisz o własnych przyjemnościach , o własnym ty łku ? W takim razie w tej sytuacji powinnaś znaleźć tez korzyści dla siebie , może wierzysz w karmę albo w sprawiedliwość losu , albo może będziesz mogła się przypodobać znajomym jak się pochwalisz że pomagasz. Nie ważne nie obchodzi mnie to ani ludzie twojego pokroju , ja tylko walczę o pieniądze dla tych ludzi i zwierząt , bo ktoś im pomóc musi , a teraz coraz więcej osób jest zainteresowana tylko swoja du*pą , a jak pomagają to na pokaz. To pomóżcie chociaż na pokaz , ale pomóżcie.