Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidzę piłki nożnej

Polecane posty

Gość gość

nie wyobrażam sobie życia z jakimś pasjonatem mundialu czy euro brrrrrr a wy jakie macie odniesienie do zamiłowania panów sportem

Gość gość
tez nie cierpię i unikam fanów sportów siedzących! najczęściej mają brzuszek i śmierdzą piwskiem, takie sportsmeny! Zara się pewnie zleca fanki futbolu, co ich tatusiowi przerobili w młodości, co by im łatwiej szła opieka nad dzieckiem :D

Gość gość
no wiesz, nawet kobiety lubia piłkę,

Gość gość
Facet, który nie interesuje się sportem to dla mnie nie jest facet. Coś jest nie tak z każdym gościem, który nie lubi sportu jakiegokolwiek. Sama lubię sport i uprawiać i oglądać. Nożną lubię bardzo i nie przeszkadza mi to ani trochę, chętnie zasiadam przed tv w towarzystwie mojego mężczyzny z popcornem i piwkiem (ja owocowym oczywiście :P)

nie lubię, wolę takie rzeczy jak olimpiada oglądać. nie lubie usypiającego głosu komentatorai tych nudnych ludzików co biegają w różne strony. a jak ma sie do tego, że miałoby mi przeszkadzać, że ktoś to lubi? nie skomentuję tej głupoty

jak mężczyzna ogląda mecz, a mnie to usypia to można sobie z mężczyzny zrobić taką poduszkę i sobie zasnąć, mrrr;)