Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale mnie mój wnerwił

Polecane posty

Gość gość

mąż wrócił pijany z jakiegoś meczu i wp*******ł dzieciom obiad na jutro.Specjalnie ugotowałam dzisiaj na dwa dni żeby jutro nie stać przy garach tylko jakoś przyjemniej spożytkować czas np.iść na długi spacer.Wrócił i poszedł do kuchni,ja akurat nie zauważyłam co tam robi bo kąpałam maluchy,a on się nażarł i poszedł spać!zabije dziada przez sen!!!

Gość gość
hehehno głodny był

Gość gość
Jak ja się z tego ześmiałam :D A śmiech to zdrowie :D Dzięki!

Gość gość
jutro idź na spacer, a w drodze powrotnej kup mu na obiad pizzę z biedronki

Gość gość
to kużwa nie jest śmieszne,no jak można być takim debilem!!!tym bardziej że mówiłam wcześniej że to na jutro.kanapki to już nie łaska sobie zrobić?pewnie nie bo trzeba by było ukroić chleb,wyjąc masło,posmarować kromki,położyć coś na nie itd.a temu burakowi się nie chciało!!!nie miał kto pod ryj podstawić,stał pewnie przed lodówką na tych swoich chwiejnych nóżkach i dojrzał garnek...a tam pulpety niczym złoto się mu ukazały...no brak słów...

Gość gość
No jak był nawalony to nie myślał...ale rozumiem...mojemu nieraz zdarza się podżerać obiad na następny dzień ale ileż można się wydzierać...ostatecznie zadziałało to że ja zjadłam i dzieci to co zostało a on nie miał nic...Tylko zaznaczyłam że swoje zjadł dzień wcześniej na kolacje to niech sobie do McDonalda skoczy....

Gość gość
też tak zrobie bo mnie wkurzyła menda jedna!!!niech żre na mieście,nie obchodzi mnie co,ja jutro dzieciaki zabiore do takiej fajnej knajpki typu bar mleczny,na pewno coś wybiorą...

Gość gość
faktycznie, tragedia straszna albo i jeszcze gorsza :D