Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ODPOWIE KTOŚ? MATURA USTNA Z POLSKIEGO

Polecane posty

Gość gość

Nurtuje mnie jedna rzecz. Jako że wyniki matur już niedługo, zastanawiam się, czy skoro egzaminatorka po maturze ustnej podała mi mój wynik, to po wysłaniu tego wyniku do OKE z jakichkolwiek przyczyn może on ulec zmianie? Znaczy, wiadomo powszechnie że decyzje egzaminatorów są ostateczne, ale, czy jest to możliwe z jakichś powodów, czy raczej OKE po prostu dostosowuje się do tych deklaracji wypełnionych przez egzaminatora? I jeszcze jedno, kto sprawdza zgodność tematu maturalnego ze szkolną listą, dyrektor szkoły przy wysyłaniu deklaracji, przewodniczący komisji czy OKE po przysłaniu im wyników egzaminu?

Gość gość
kto sprawdza to nie wiem, ale oke nie moze zmieniz punktow przyznanych przez egzaminatora, przepisuje je z protokolu sporzadzonego przy egzaminie.

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie! Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281