Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Mam problem

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pewnien problem .Otóż to dokładnie rok temu poznałem pewną dziewczynę, jest naprawdę bardzo piękną kobietą ale niestety chodziła wtedy z moim dawnym przyjacielem. Pewnego razu zaczęliśmy ze sobą pisać chodź wiedziałem z kim jest z każdą chwilą poznawania jej zaczęło mnie to mniej obchodzić. Wkońcu jakoś przed wakacjami zacząłem z nią spędzać czas, nieżle sie dogadywalismy aż cos do niej poczułemi na dodatek nie była juz z moim starym przyjacielem. Myślałem o niej dniami i nocami cały czas! No i w końcu pamietam ten dzień doskonale, byliśmy na koncercie i pod koniec gdy musiała juz iść bo następnego dnia jechała na wakacje pocalowalismy się i wyznalismy sobie miłość. Pisałem z nią codziennie. Tak po tygodniu dowiedziałem sie od mojego najlepszego przyjaciela ze bym uważał bo wyznała coś innemu chłopakowi,był on rownież jego najlepszym przyjacielem, wiec uznałem ze mówi prawdę. Załamałem się, dzwoniłem do niej ale nie odbierała.Tak wiec poszedłem na imprezę i pijany pocałowałem sie z pewną dziewczyną. Gdy wróciła z wakacji okazało sie ze nikomu innemu nic nie wyznawała i nie chciała mnie znać. Próbowałem polepszyć sytuacje ale ona powiedziała ze moge być tylko jej przyjacielem. O tego wydarzenia minął prawie rok a ja codziennie o niej myśle i o tym jakim byłem idiotą. Przez ten czas próbowałem o niej zapomnieć ale nie dało rady, ona aktualnie wróciła do swojego dawnego chłopaka czyli mojego starego przyjaciela i przeprowadziła sie do mojego bloku co doprowadziło mnie to jeszcze większego załamania. Nw co mam robić cały czas ją kocham i nie moge przestać o niej myślec i wiem ze to wlasnie jest Ta.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować