Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość RozerwanaOna

ROZTERKI

Polecane posty

Gość RozerwanaOna

Hej :) Witam wszystkich...od pol roku jestem z facetem, ktory tak naprawde oklamywal mnie caly czas co do swojego wieku jest o 17 a nie 15 lat starszy a o tym dowiedzialam sie przypadkiem :( powiedzial mi, ze mysla ze wiem i koniec tematu dla niego...On jest mezczyzna sukcesu dosyc domunujacym a ja niezle uparta :) Byl w niezliczonej ilosci zwiazkach, kt zawsze konczyl On ja mialam przed Nim 2 chlopakow...od pewnego czasu naciska abym si wproadzila do Niego i chce miec rodzine bo ma poczucie, ze mu "bije juz dzwonek" i boi sie, ze moglo by byc do niego wkrotce za pozno.Mowi, ze jestem dla niego bardzo wazna, zarazem mnie cigle szantazujac emocjonlanie, mam poczucie, ze mnie rani bardziej i bardziej...mowi, ze jezeli z nim nie zamieszkam to nie wiaze ze mna przyszlosci.Ja z zadnym facetem do tej pory nie miszkalam, boje sie...i czuje, ze przez wspolne zamieszkanie sie wszystko posypie. Ogranicza mnie w mym zyciu, czesto musze na jego rzecz z czegos rezygnowc a jak wspolnie zamieszakmy oczywiscie u niego to sie domyslam co bedzie dlej.Zalezy mi na Nim kocham go, ale tez mialam swoje plany, ktore mu nie pasuja... juz nie wiem co mam robic.Jestem na dzis zagubiona w tym wszystkim :( Moze ktos z dystansem osoby trzeciej sie wypowiedziec, prosze?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować