Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy! facet zrobil ze swojego balaganiarstwa manifestacje niezaleznosci

Polecane posty

Gość gość

juz naprawde nie moge. moj facet to dobry, inteligentny chlopak i fajnie nam sie mieszka, ale balagan jest wiecznym problemem. nie jestem typem pedantki, ale on zdecydowanie mnie przewyzsza w tym zakresie. od czasu gdy zamieszkalismy razem stara sie poprawic, ale i tak chodze ze nim zbierajac jego rzeczy i odkladajac na miejsce, to ja pamietam o wyrzuceniu smieci, pozamiataniu itd. w moich rzeczach jest porzadek, w jego straszny syf. zeby samemu z siebie zmnienil posciel czy umyl okno to w ogole mozna zapomniec. mieszkamy w kawalerce, wiec to daje sie we znaki. gdy z nim o tym rozmawiam, on mowi, ze nie bedzie sie juz do mnie dostosowywal, ze dostosowal sie na tyle, na ile mogl i mam sobie z tym poradzic. co mam zrobic???

Gość gość
nie wiem juz, co z tym zrobic. staralam sie wczesniej do tego podejsc rozmowa, ale widze, ze to nie skutkuje...

Gość gość
niestety , ale bedzie juz tylko gorzej, pogon dziada, bo dlugo z nim nie wytrzymasz.

Gość gość
pogonić albo zwalczać ogień ogniem.

Gość kubek z kawą
Jesteś marudna jak moj facet. Tez narobił mi koszyków i Bóg wie czego i się o odłożoną na stolik spinkę denerwuje. Co Ci do tego jak on ma w szafie? Ja też sama z siebie nie zamiatam, okien nie myję, bo nie lubię. Przestań marudzić.

Gość gość
on nie bedzie sie dostosowywal , bo ma cie w doopie. jakby mial wiecej szacunku do ciebie to by mu sie chcialo. szkoda mi ciebie , bedziesz mu matkowala az on bedzie mial cie dosc