Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jula93

mam bóle w podbrzuszu po owulacji czy to ciąża?

Polecane posty

witam mam od owulacji bóle w podbrzuszu, śluz taki biały a za dwa dni okres to powinnam mieć sucho co nie? martwię się ze coś jest nie tak :( kochałam się z narzeczonym trzy dni przed owulacją bez zabezpieczenia a ten ból pierwszy raz w życiu tak mam po ovu. Zrobiłam dziś test i wyszedł negatywny :(

Gość gość
może ciaza a może stan zapalny. test jeszcze nie musiał wykryc jeśli zaciazyłas. Nikt tu nic nie wymyśli sensownego - musisz poczekać te pare dni i powtórzyć test albo isc do lekarza i sprawdzić czy to nie choroba.

Gość jula93
Pierwszy raz tak mam ze takie bole po owulacji. I tez pierwszy raz sie nie zabezpieczylismy. Mam 20 lat dopiero lecz umiem okreslic owulacje bo prawie w kazdym miesiacu odczuwam ból owulacyjny a teraz ten bol sie ciagnie i ciagnie, jeszcse ten bialy sluz uczucie wilgotnosci

Gość gość
To niekoniecznie musi być ciąża. Masz może któreś objawy z tych wymienionych tutaj - http://dumnamama.pl/objawy-ciazy/ Jeśli tak, to wielce prawdopodobne. Wykonaj test ciążowy ponownie za kilka dni.

Gość gość
CO prawda to moja 2 ciążą. W pierwszej brzuch mnie bolał tydzień przed okresem taki normalny obiaw. W tej ciąży jest tak jak piszesz praktycznie dzień po stosunku już bolał mnie brzuch. Powinnam dostać okresu 18.06, a tu cisza :) Jestem w 2 ciąży. Żadnych innych obiawów tylko siusiu i bóle brzucha.

Gość jula93
no dokładnie ja mam tylko te bóle brzucha, ale nie nastawiałam się na dziecko :) poprostu stwierdziłam ze pewnie ten raz nie wystarczy w dni płodne pozniej bolal po ovu brzuch az do dzis i wpisałam w intenet wtedy mi wyskoczyło o ciązy i teraz tak myślę :) wogole to co dzien mi śluz leci taki biały