Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktosia_20

Wakacje nad morzem :)

Polecane posty

Planujemy wyjechać z partnerem nad polskie morze, trochę zwlekaliśmy z rezerwacją ale już wiemy że to najwyższa pora :) nie wiemy jaką miejscowość wybrać, zależy nam na fajnej czystej plaży ale i żeby w razie deszczu było co robić, wyskoczyć do restauracji czy potańczyć. Macie jakies sprawdzone miejsca? Co polecacie? Jesli byliście zadowoleni z pokoju w jakim mieszkaliście, to będę wdzięczna jak podacie nazwę pensjonatu :) zależy nam żeby było tanio, do 50 zł za osobę, blisko morza ale i ładnie, nie cierpię pokoi w których widać jeszcze ślady PRL !

Gość gość
50 zl, blisko plaży w sezonie w nadmorskiej miejscowości. Hm, namiot

Gość gość
Do pensjonatu za 50,to chyba nie bardzo.Poszukaj jakiegoś domku,ja właśnie wczoraj zamawiałam;)

Gość gość
3 km od Władysławowa - miejscowość Swarzewo, ul, Kwiatowa 7a POLECAM Pensjonat pod Aniołem

Gość gość
spędzał ktoś z Was wakacje w przyczepie kempingowej?? Ja w tym roku rozważam taki pomysł z przyjaciółmi i zastanawiam się jak wygląda kwestia wynajmu takiej przyczepy. czy któś ma juz jakieś doświadczenia? Znalazłam fajną na http://www.alexcamp.pl/wypozyczalnia-przyczep.html

Gość gość
To zależy jak trafisz,ja nie wspominam dobrze takiej przyczepy:(Ale dużo zależy jak gospodarz dba.

Gość gość
przesada 100 zł za taką zniszczoną i starą przyczepę. Ja 120 zł płacilam w chłapowie na campingu nad samym morzem i nigdzie nie musiałam się z nią ciągać. Odeszły koszty dodatkowego paliwa, prądu, campingu. Bez sensu

Gość min4343
Przejrzałem kilka stron z ofertami i chyba największy wybór to mieli na www.villages.pl . Tutaj są stosunkowo tanie ośrodki, ale zadbane. Właśnie napisałem do dwóch z pytaniem o wolny termin i czekam na odpowiedź.