Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kogo byscie wolaly na męza jakbyscie mialy wybierac ale szczerze

Polecane posty

Gość gość

bo mam dwoch facetow na oku i obydwoje we mnie zakochani..ja w sumie sama nie wiem ktory lepszy na przyszlosc.. pierwszy to INZYNIER budownictwa drugi to wykladowca uniwersytecki. jak myslicie ,ktorego wybrac?

Gość gość
Inżynier budownictwa

Gość gość
A co taka pewna jesteś, że któryś z nich będzie Twoim mężem? Ja wybrałabym inżyniera budownictwa.

Gość Mloda styczniowa
Ale nic o nich nie napisałaś. Ani jednej ważnej przy wyborze informacji. Jacy są, jak cię traktują, który ma więcej cech, które lubisz, z którym lepiej spędza ci się czas itp itd

Gość gość
no wiec ten inzynier budownictwa ma wlasne biuro projektowe i projekty konstruuje domów itd.. a ten drugi wyklada na ujocie i ma doktora..tyle moge napisac.. nic wiecej bo kapna sie ze to o nich jesli ty wejdzie ktorys;0;0:)HEHEH PYTAM Z KTORYM LEPIEJ BEDZIE WIAZAC PRZYSZLOSC JESLI CHODZI O KASE I PRESTIZ..

Gość gość
Ten pierwszy.

Gość Mloda styczniowa
Ale prestiż będzie tylko męża, nie twój. Sama zdobądź dobre wykształcenie i pracę jak chcesz mieć prestiż a nie podpinaj się pod cudzą pracę i osiągnięcia.

Gość gość
wykladowca kazdy moze byc a inzynierem malo kto.. wiadomo ze tylko inzynier sie liczy dzis ..

Gość gość
Najpierw zobacz co obaj mają w głowach, pózniej wybieraj. To, jak są wykształceni jeszcze o niczym nie świadczy.

Gość gość
inzynier budownictwa-tego bym wybrała

Gość gość
Ziewczynko moze najpierw ich poznaj,moze to jacys psycole co beda pic i bic ale wazne ze prestiz

Gość gość
Ręce mi opadają, wybierz tego, którego kochasz, naprawdę zależy Ci na prestiżu i kasie bardziej niż na szczęśliwym życiu u boku osoby w sam raz dla Ciebie? Po prostu skup się na tym, który bardziej Cię zachwyca i do Ciebie pasuje, bo jeśli faktycznie doszłoby do oświadczyn to wówczas z tą właśnie osobą spędzisz całe życie, a ponurej atmosfery w domu i poczucia wielkiej pomyłki nie wynagrodzi Ci ani kasa ani prestiż w razie czego.

wiadomo, że ważne jest aby zwrócić uwagę na zawód, czy wykształcenie męża, ale nie powinno być ono priorytetem w wyborze. o wiele ważniejsze jest, czy Twój wybranek będzie Cie kochał i szanował, bo bez tego związek prędzej czy później się rozleci, ale Ty zostaniesz sama (albo z dziećmi, oby nie). dlatego przede wszystkim pomyśl o waszych relacjach. btw. panowie wiedzą, że są sobie konkurentami, czy się nie znają?

żadnego z tych zawodów nie uważam za prestiżowe. Są lepsze kryteria szukania męża niż jego wykształcenie

Gość gość
boze ludzie na forum takie pytania zadaja??!! hahaha zrozumialabym doradzcie mi bo niewiem ktora fryzura mi bardziej pasuje ale doradzcie ktorego wziasc jako meza????? ;| i my powiemy wez tego pierwszzego i sie hajtniesz a okaze sie to jakis psychol :/ Dziewczyno sama sie zastanow z ktorym bedzie ci lepiej nie patrz na kase materialistko!

Gość gość
To ta idiotka, co cały czas zakłada tematy, bo ma kompleksy, że jej koleżanka ma za męża profesora uniwerku

Gość gość
A CO TO JEST NA UNIWERKU PRACE MIEC??ŁATWIZNA..

Gość gość
mamy XXI w. i niby wielkie równouprawnienie, a dla takich idiotek i tak liczy się "prestiż męża" i to żeby za mężową kasę leżeć tyłkiem do góry, ewentualnie wydawać na świat inżynierowe bachorki... zero ambicji kobiety, zero ambicji.

Gość Mloda styczniowa
Właśnie XXI wiek. Już się nie patrzy, że łaał to żona inżyniera. Dziś to wygląda raczej tak: no jej mąż to inżynier (z uznaniem), ale ona? ona to nie ma wykształcenia ani nawet pracy (z niesmakiem).

Gość gość
kura domowa

u mnie w szpitalu krąży takie powiedzenie z dedykacja dla niektórych tutaj :) "Czy różni się pani doktor od pani doktorowej. Pani doktor zdobyła swoje uznanie i honory głową, a pani doktorowa..." .

macie dziwny sposób zadawania pytań, temat pewnie brzmi: który zawód u faceta atrakcyjniejszy, ale autorka ma problemy emocjonalne;) inżynier budownictwa. czy też, cytując: INŻYNIER budownictwa;) ale wykładowca też może być sexy;)

Gość gość
hahaha wlasnie sikam ze smiechu......;0;0;0;0 BO MÓJ BRAT TEZ JEST INZYNIEREM PO POLIBUDZIE I W GLOWIE PUSTKA.. CIĄGLE CHLEJE I MA OPINIE MENELA NA OSIEDLU..ALE SĄSIEDZI MÓWIA :"PRZECIEZ ON INZYNIER WIĘC CZEMU TAKI" CO WY MACIE Z TYM INZYNIEREM?U MNIE NA OSIEDLU CO DRUGI TO INZYNIER A PROWADZI SIE JAK MENEL..

Gość gość
bo teraz inżynierem może być każdy. Jeszcze niech więcej pootwierają szkół typu PWSZ.

Gość gość
Bierz to za co lepiej płacą;) Skoro już miłość czujesz do obu:D eh !

Gość gość
Najlepsi są tacy którzy z wiekiem jak wino coraz lepsi Mądrzejsi, cierpliwsi,szlachetniejsi...im starsi tym lepsi Ja mam takiego męża...

Gość gość
katolika wierzacego