Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malenka212873

Co o tym myśleć?hmmm

Polecane posty

Hejka,ktoś moze wyrazi swoją opinię na mój dylemat. Pewien chłopak cierpliwie czekał na mnie po drugiej randce wlądowaliśmy w łózku-jak myślicie dobrze postapiłam???

Gość gość
Masz zadatek na dobrą dziwkę :)

Gość gość
mysle ze poznalas fajnego faceta ktory niezle Cie kreci skoro poszlas z nim na 2 randce, zazdroscic ;)

Gość gość
a tak serio to mysle ze jestes niedowartosciowana idiotka, ktora swoje postepowanie uzaleznia od tego co pomysla inni ludzie... jebnij sie w pusty leb, nikt za ciebie zycia nie przezyje

Gość gość
No oceniam po tym co piszesz. Nie zastanawiasz się nad swoją reputacją. My faceci zaliczamy takie, a nie wiążemy się z nimi na dłużej. Kobieta im więcej miała w ... tym jest gorsza, a facet im więcej zaliczył tym jest lepszy :) Taka prawda !

Gość gość
cierpliwie czekal zeby Cie przeleciec na drugiej randce? hehe to sie faktycznie musial naczekac biedaczek :d

Gość gość 777
Moim zdaniem to zadziałał na was impuls. Jak napisałaś ten facet długo na ciebie czekał. Więc w pewnym sensie trochę ci to zaimponowało. Domyślam się że zanim zdecydowałaś się na spotkania z nim wcześniej byli inni z którymi chodziłaś. On pewnie wiedział że przed nim byli inni. A mino to nie zrezygnował czy nie stracił nadziei. Być może to znaczy że bardzo mu na tobie zależało i dlatego tyle czekał. Tak więc teraz się okaże Czy naprawdę mu na tobie zależało. Czy tylko na seksie.

Gość gość
Zależy w jakich odstępach te randki były :) Jak dla mnie zdecydowanie za szybko poszłas facetowi do łóżka :)

Gość ułan mazowiecki
Postąpiłaś REWELACYJNIE!!!! A tak przy okazji, gdzie można Ciebie spotkać?

Tak na marginesie byłam po długim związku. On wiedział że jestem zajeta ale chciał abym była szczesliwa dlatego nie ingerował. A kontakt mamy nadal i spotkamy sie wiec chyba nie tylko chodziło Mu o sex

Gość gość
Czemu nie skończyliście w łóżku na 1 randce,idiotko? Kazałaś mu czekać do 2,facet cię zaliczył i ma z bańki,straciłaś go. Chyba,że od razu mu powiesz,że będzie ciebie dymał przy każdym spotkaniu,no wtedy jeżeli jesteś w miarę atrakcyjna,może jeszcze kilka razy z tobą się spotka.

Gość gość 777
No to teraz czas pokaże. Co będzie dalej!! Ja trzymam kciuki aby wam się udało być razem.