Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd Wy bierzecie kasę na markowe ubrani dla dzieci

Polecane posty

Gość gość

Kiedy idąc ulicą mijam grupki młodzieży w wieku szkolnym, to jestem zdziwiona. Wszyscy ubrani od stóp do głów na markowo. Nike, Adidas, marki ze skateshopów itp. Przecież taki komplet: buty + bluza+ spodnie i czapka kosztuje ok 1000 zł, a te dzieciaki mają pełno takich ubrań. Wiem ile co kosztuje bo też czasem kupię coś markowego np buty. Ja mam pensje tylko dla siebie, a nie stać mnie na takie zakupy. Do tego najnowsze telefony, dobre auta na 18 tke. Skąd to wszystko przy tych pensjach.

nie wszyscy zarabiają najniższą czy średnią krajową

Gość gość
Tak ale trzeba opłacić rachunki, wyżywienie. Ja mam pensję dla siebie i nie kupuję takich ubrań bo cała pensja by mi na to szła.

Gość gość
Ja zarabiam sporo i też mam pensje dla siebie. Jak idę na zakupy kupić ubrania, to wydaję ok 1500 zł na raz, więc nie wiem skąd ta g***arzeria ma na to kasę. U mnie w mieście same zakłady za marną pensję, a gówniarze ubrani lepiej niż ja.

Gość gość
Często rodzice odmawiają sobie wszystkiego, aby kupić dzieciom markowe ciuchy. Sobie nie kupią, na wakacje nie pojada, ale dziecko musi mieć. Są jeszcze sklepy z rzeczami używanymi, tam też można znaleźć niezłe rzeczy za małe pieniądze.

Gość gość
Ja też na ulicy widzę jak te dzieciaki ubrane na markowo się bujają i ja się pytam skąd ?

Moze z lumpeksu? Tam tez potrafią sie znaleźć perełki, albo kupione na rynku.

Gość gość
Bo to mit, ze w Polsce wszyscy maja zle, zarabiaja gora 2000 i wszyscy ledwo ciagna do 1. Moja siotra zarabia do reki 2800zl, jej maz ok, 5000, wiec razem maja 7800zl miesiecznie. Czy uwazasz, ze ich nie stac, zeby wydac 1000zl miesiecznie na ciuchy?

Gość Taka jedna laska z bur delu
Mam córke 15 letnią i jej jakos kupuje wszystko markowe i nic k*****

Gość gość
Taki zestawu z marki Adidas to około 350 zł. Skąd ty wzięłaś 1000zł?

Gość gość
Ja kupuje dzieciakom ze swojej wyplaty i nie musze odkladac sobie od ust , ludzie nie wszyscy zarabiaja 1200 tak ciezko to pojac??