Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elegancki

Która Pani zna się na biżuterii ?

Polecane posty

Gość Elegancki

Proszę polecić mi komplet biżuterii. Można prosić miłą Panią ? przeglądam na stronie lovrin.pl ale takie sobie

Gość gość
Ja się znam.

Gość gość
To zależy jaką Pan chce biżuterię. Ja szukam w galeriach internetowych typu modna i arsneo, trendymania, tam wyroby bywaja niepowtarzalne i niezwykle. Glownie srebro i kamienie polszlachetne. A zloto z diamentami najlepiej kupowac u jubilerow...

Gość gość
dziekuje za polecenie stronek. przejrzalem i ta bizuteria wyglada jak dla cyganek - nie wiem czy taka jest teraz moda ale moja Pani taką ma zwyla srebrna bizuterie Chodzi mi o taką zwykła srebrną - komplet kolczyki, pierscionek, branzoleta.

Gość gość
Niestety, ja od kilku lat szukam naszyjnika a niestety design nowoczesny jest straszny. Wiocha

Gość gość
Takie coś spokojnie można zamówić u jubilera i u tych osób od "cygańskiej" biżuterii (bo choć Pan nie zauważył, prosta też tam jest), a jeśli chce Pan coś totalnie zwykłego w miarę dobrej jakości to można zajrzeć np. do Kruka czy Apartu. Jest tam też srebrna biżuteria...

Gość gość
dziekuje Pani bardzo :) juz zagladam i mysle iz cos wybiore

Gość gość
Polecam biżuterię Pandora...piekna!

Hej! W wolnych chwilach zajmuję się robieniem biżuterii, przede wszystkim wykonuje ją z modeliny termoutwardzalnej. Błyskotki powstają bez użycia jakichkolwiek form dzięki czemu każda z nich jest nie do podrobienia. Zapraszam do kupowania, oglądania i komentowania oczko.gif https://www.facebook.com/EwczangolasuHandMade Jewelry?ref=br_rs http://fabryka-kolczyka.pl/sprzedawca/ewczang olasu