Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda_z_piegami

Komu (i dlaczego) podoba się dziewczyna z tej fotki?

Polecane posty

Gość gość
Przestań, co ma się tutaj podobać. Dlaczego w dzisiejszych czasach młode dziewczyny nic nie zrobią z takim wyglądem.

Gość gość
Mi nie. Ta ze zdjęcia jakoś wygląda bo jest mocno zrobiona i zdjęcie wyretuszowane. W rzeczywistości rudzi ludzie z białą skórą i piegami są obrzydliwi.

Gość gość
brzydki rudzielec, wyglada jakby sie nacpala przed chwila

Gość ruda_z_piegami
Pierwsza osoba ma ewidentnie spory problem z czytaniem ze zrozumieniem. Przykro mi bardzo. P

dziewczyna nie jakaś ładna, ale fajna stylizacja, podoba mi się do tego ten sweterek czy coś, ale to są piegi? chyba jakaś wysypka. współczuję

Gość gość
Jest bardzo kobieca, lubię rude. Za piegami nie przepadam, ale można to wybaczyć ładnej buzi.

Gość gość
wedlug mnie bardzo ladna, ladne wlosy, duze usta proporcjonalna twarz, a piegi? kto by sie tym przejmowal

Gość prawictwo pospolite 143
ten temat co ma na celu ? Dziewczyna wcale nie jest brzydka , tylko ma specyficzna urodę .

Gość gość
autorka pytała komu i dlaczego podoba się laska z foty, nie prosiła bandy debili o odpowiedzi typu ''mi nie'' :o

Gość ruda_z_piegami
Na pewno nie ma na celu wpisywania postów pod tytułem ''ten temat co ma na celu''? :P

Gość gość
czemu dziewczyny jestescie takie glupie i wklejacie tu swoje zdj do oceny? nie ma was kto dowartosciowac czy jak ?przeciez polowa ludzi co tutaj zaglada pisze z nudow i zlosliwie zeby komus dopiec, ponizyc...trzeba upasc naprawde nisko zeby wklejac swoje zdjecia na takie fora

Gość gość
chciała się podbudowac tylko pochlebnymi ocenami. Krytyki nie przyjmuje. Ale to jest ogolnodostępne forum i każdy ma prawo wyrazić swoją opinię.

Gość gość
Mnie się podoba. Jest śliczna. Symetryczna twarz, duże oczy i piękne, pełne usta. I mówię to jako kobieta.

Ta ruda Nie jest aż tak zla, ja dostrzegam kilka zalet .. Na przyklad niezłe ramiona , gładka jasna skóra .. U Weroniki Grycan brak zalet .. Wygląda jak czołg albo hipopotam

Gość ruda_z_piegami
Proszę powiedzieć mi taką ciekawostkę: jakim trzeba być pustostanem, aby mieć pewność, że wkleiłam tu swoją fotę i próbuję się dowartościować waszymi ocenami? Dno dna. :classic_cool:

Gość gość
Makijaż, odpowiednie światło, odpowiedni fotograf + photoshop. Na zdjęciu piękna dziewczyna a w rzeczywistości pasztet jakich mało. Nie wiem czym się chcesz autorko podniecać. Zrobiłaś ładnie foto ale tak nie wyglądasz w rzeczywistości.

Gość gość
dawać więcej pochlebnych opinii, bo nie jest już taka pewna siebie. Autorko piegi można wybielić

Gość ruda_z_piegami
Owszem, brawo, nie wyglądam tak w rzeczywistości z prostego powodu - nie jestem laską ze zdjęcia. 💤

Gość ruda_z_piegami
brokeninside87 nick jest tematyczny

.. Oczywiscie ruda dziewczyna nie jest moim typie ( mój typ to MArta żmuda Trzebiatowska ) jednak dostrzegam w niej pewne plusy .. Ma jasna karnacja jak u Gwen Stefani A sa kobiety u których ani jednego atutu nie widzę: na przykład Weronika Grycan czy Magda Gessler

Gość gość
Myślę ,że niejeden facet i niejedna kobieta obejrzy się za nią na ulicy, bo właśnie dziewczyny o nietypowej urodzie najbardziej podobają się facetom i według nich to jest właśnie to coś co przyciąga.

Gość gość
a powiedz mi autorka taka ciekawostke: po co CI opinie ludzi ktorych nie znasz i nie wiesz kto pisze szczerze a kto tylko z uprzejmosci? oczekujesz tylko pozytywnych opini, chcesz zablysnac inteligencja ale troszke Ci to nie wychodzi... bo nikt inteligentny nie wkleja zdjec na takie fora! jesli chcesz sprobowac swoich sil w modelingu to idz na cating i tam Ci powiedza czy sie nadajesz czy nie...szukaj opini wsrod profesjonalistow a nie ludzi ktorzy siedza tutaj z nudow...

Gość ruda_z_piegami
Gościu z 13:56 cieszę się niezmiernie, że za to ty błyszczysz inteligencją za nas dwoje. :P Dla twojej wiadomości ta dziewczyna jest JUŻ profesjonalną modelką. Wystarczy trochę pogrzebać w necie, żeby dowiedzieć się o niej tego i owego, ale mniemam, iż to zbyt wiele jak na twoje mierne możliwości, prawda? :)

Gość gość
leczcie się , jak wam się temat nie podoba to wracajcie na topiki o defekacji -,- normalne , zwykłe pytanie , a robicie halo o c***j wie co : /

Gość gość
haha wow tos mnie zaskoczyla modeleczko haha, nie szukam inf i zdj bo mnie nie interesuje Twoja osoba i kariera... dla mnie i tak jestes pusta kafetarianka ktora probuje sie dowartosciowac na tym forum

Gość ruda_z_piegami
Ty dla mnie zaś nikim.