Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie studia biznesowe

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Jestem tegoroczną maturzystką . Marzą mi się studia związane z biznesem. Czy znacie jakieś ciekawe kierunki? Najlepiej w Poznaniu albo w Warszawie ponieważ mieszkam tak w połowie pomiędzy tymi miastami...

Gość gość
Ja grzeczna studentka ;)

Gość starlanka
Czy słyszałaś moze o takim kierunku jak ,,Bezpieczeństwo w biznesie" ? Pewnie nie ponieważ są to nowe studia. Wybiera się na nie mój brat od tego roku - właśnie do Poznania. Również interesowały go tematy biznesowe. Tutaj możesz sobie poczytać program studiów: http://www.wsnhid.pl/bezpieczenstwo-w-biznesie.html . Dział dopiero zaczyna się rozwijać - ale w sumie wszędzie słyszy się o tym jak to firmy dbają o tę dziedzinę.

Gość papusza
Sprawdź sobie ofertę Wyższej Szkoły Bankowej w Poznaniu. Myślę, że może cię zainteresować kierunek prawo w biznesie, do wyboru masz 2 specjalizacje: prawo i zarządzanie oraz prawo i finanse.

Gość oewsb
Dobry wieczór, Wyższa Szkoła Bankowa to nie tylko Poznań, ale również Opole Bydgoszcz, Chorzów, Gdańsk, Gdynia, Łódź, Poznań, Szczecin, Toruń, Warszawa i Wrocław. Pełna oferta kierunków znajduje się pod wsb.pl Zapraszamy! Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do zadawania mi pytań Renata Mazur, Online Ekspert WSB studia I stopnia