Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wypada .. Bardzo zależy mi na opinii

Polecane posty

Gość gość

Proszę doradźcie czy wypada pójść na wesele w takiej sukience i do tego białe bolerko ? Bardzo mi się podoba jednak nie wiem czy nie za dużo tam białego koloru . Panny młodej nie znam za dobrze więc nie wypada mi się zapytać wprost czy nie będzie jej przeszkadzać w końcu biały kolor jest w tym dniu dla niej . Jak myślicie czy poszukać coś w innym kolorze ? Nie chciałabym się narażać na komentarze bolerko --> http://allegro.pl/ines-atelier-8722-wh-bolerko-creative-42-i4337722735.html sukienka ---> http://allegro.pl/ines-atelier-sukienka-markiza-mieta-42-i4327023946.html

Gość gość
a może lepiej czarne bolerko i czarne buty ?

Gość gość
wypada. na pewno nie będziesz wyglądać lepiej niż panna młoda. nie ma takiej opcji więc śmiało kupuj

Gość gość
ale ta sukienka jest nieładna, serio. Poszukaj czegoś innego

Gość gość
nikt się już nie wypowie?

Gość gość
Bosze nieładne, ale wiocha To ja byłam wieśniarą, ale w życiu bym się tak nie ubrała....

Gość gość
więc wychodzi na to że jestem wieśniarą bo mi się podoba i to bardzo ! Pytanie było o kolory czy wypada a nie czy się komuś podoba czy nie

Gość gość
No to jak już to faktycznie z innym bolerkiem, bo to bolerko jest z takiego bardzo ślubno-komunijnego materiału. Lepsze byłoby inne, albo w ogóle żakiet zamiast bolerka

Gość gość
ale tak serio, bez złośliwości - krój fajny, ale poszukałabym czegoś innego, o podobnym kroju, bo kolor to raz, a dwa że sporo osób na pewno uzna tą sukienkę za kiczowatą. Po co.