Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic z żoną mojego exchłopaka

Polecane posty

Gość gość

bylismy w zwiazku przez 4 lata, rozeszlismy sie, jedyny problem to to a moze to nie problem ze razem pracujemy, tzn w jednej firmie, mi to nie przeszkadza, jemu tez nie, wiemy ze nie bedziemy razem juz nigdy, on ma zone, ja tez staram sie nie miec tematow poza praca i jest ok, ale niestety sa rozne imprezy i on czasem przychodzi z zona, ona wie ze razem bylismy i jest taka chamska w stosunku do mnie, jak np stoi pare kobiet w tym ja i ona to probuje byc niemila, juz z nia kiedys rozmawialam ze nie zycze sobie takiego zachowania bo ja nie mam zamiaru jej meza zabierac, zreszta ciesze sie ze sie rozstalismy bo to ja z nim nie chcialam byc, teraz mamy poprawne stosunki i tyle w temacie, nawet myslalam zeby odejsc z pracy ale po jaka cholere, lepszej nie znajde bo jestm z malego miasteczka, wiem ze ona tez go namawiala zeby poszukal czegos ale to nielatwe, rozumiem ja ale wlasnie trudno komus wytlumaczyc ze dla mnie jest kolega tylko, nie ma miedzy nami zadnego podrywania, glupich tekstow itp.rozmawiamy tylko wtedy jak musimy i to wszystko

Gość gość
Proponuje ci ją olac po prostu