Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się pozbyć natrętnego gościa?

Polecane posty

Gość gość

Poznałąm gościa na czacie, ma żonę i dzieci, ja również mam męża. Okazało się, że mamy wspólnego znajomego , który podał mu mój numer tel..i to był błąd...Facet wciąż dzwoni, nie daje sobie przetłumaczyć, żę niechce męża zdradzić..Chciałam tylko pogadać a że fajnie nam się gadało, to tyle finito...dzwoni o 4 nad ranem budząc mnie i dzieci...Czy można w playu zablokować numer, z którego gościu tak wydzwania? Proszę o pomoc...bo poważnie mam już dość. Weszłam na czat z nudów i w życiu niepomyślałąbym, że gościu okaże się jakimś maniakiem...

Gość JasnowidzXXL
Jak facet zadzwoni, oddaj słuchawkę mężowi

Gość gość
męża nie ma, wyjechał na miesiąc...Ale ja w życiu nie chcę go zdradzić, mąż jest zazdrosny i jak mu powiem, że byłąm na czacie to wtedy się może zacząć.Kocham go...a ten oblech z czatu coś sobie uroił

Gość gość
Narobiłaś sobie bigosu wchodzac na ten czat. Teraz nie bedzie tak łatwo się pozbyć natręta a jeszcze nie daj bóg dostanie inne namiary na ciebie to mąż chyba zawału z zazdrości dostanie. Nie mozesz zmienić numeru?

Gość gość
Najpierw zjedź tego znajomego że rozdaje twój nr na prawo i lewo bez pozwolenia a następnie poinformuj żonke tamtego że sie przyczepił albo zgłoś na policje że nęka cie jakiś psychopata

Gość gość
właśnie nie mogę bo mam umowę..głupia byłam...dziś dzwonił już 8 razy za każdym razem go odrzucam raz mu napisałam, żeby dał mi spokój....można jakoś zablokować ten numer w sieci komórkowej?

Gość gość
W niektórych telefonach jest taka opcja że można zablokować a jak się nie da to idź do salonu i niech oni ci zablokują

Gość gość
znajomego ochrzaniłam....ale to nic nie dało...Myślałam, że jest mądrzejszy....odgrywa się na mnie bo kiedyś dawno temu dałam mu solidnego kosza..a o gościu z czatu nic prawie nie wiem...wiem tylko, że żona mu rogi przyprawia to i on chce...na siłe z tego co widzę.NO nic poczekam do jutra bo jak się nie zmieni to pójdę ze skargą na policę i tyle.

Gość gość
moze rozpędziliscie sie zbytnio w tej znajomosci, narobilas mu nadziei i prawdopodobnie sama mialas, tylko, niestety, okazalo sie, ze istnieje niebebezpieczny, wspolny znajomy , a Ty pragnelas historii o ktorej by nikt nie wiedzial ?

Gość gość
nie chciałam romansu...rozmawialiśmy o bzdetach . nie wiem, może żartowałąm za bardzo...mam poczucie humoru ale żeby facet sobie coś uroił po 15 minutach rozmowy...no sorry...tak szybko rozkochiwać gości chyba nikt nie umie...

Gość gość
Po 15 min. rozmowy podajesz obcemu nr telefonu, może jeszcze afres, nr konta i hasło do niego? A może to jest psychopata. Dziewczyno zastanów się następnym razem co robisz. Idź do salonu, wymień numer, zablokowanie nr nic nie da, bo z innych będzie cię nękać. Mężowi i tak musisz powiedzieć, lepiej sama się przyznaj, niż miałby się dowiedzieć w inny sposób.

Gość gość
A nie dotyczałam. Znajomy. Hm. Czyli jeszcze głupsza jesteś, bo pewnie zna twoje dane i adres i cholera wie co jeszcze od znajomego. Znajomy jak nie mężowi, to komuś innemu truknie, i tak do męża dojdzie po znajomych. Załatw sprawę z mężem.