Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawlicek89

Słyszeliście coś o konkursie kibicuj z herbatą?

Polecane posty

Gość pawlicek89

Siema, moja dziewczyna maniaczką piłki nożnej nie jest, ale za to zawsze wyłapie jakiś konkurs coś jej się o uszy obiło, że jest jakiś konkurs kibicuj z herbatą , ale marki to już nie pamięta. Wiecie coś na temat? Może kto organizuje ten cały konkurs kibicuj z herbatką? Jakby co śmiało piszcie, być może ktoś z was coś kojarzy i wieje jaka to herbatka, a tak z innej beczki komu kibicujecie? Włochy dały radę, a Holandia to już w ogóle się spisała.

Gość gonzzo
daj spokoj a widziales jak francja grala? kiedys taki poziom, a teraz ich gra to dramat! niech lepiej spadaja udka wpierdzielac i wino saczyc.

Gość LE0Ś
lepiej bym tego nie ujol hehehehehe zabojady do domu!

Gość Smalecky
Ten konkursik kibicujemy z herbatka to jest robiony przez teekanne, trzeba dolaczyc do aplikacji na fb i potem w jakas gierke zagrac.

Gość malvinka krk
spoko, tylko jeszcze jakbys strzelił z linka to wiesz :D bóg ci w dzieciach wynagrodzi, albo browarka postawi.

Gość Ingusia00
Aa co można w ogóle w tym konkursie wygrać? Wiecie ja w sumie oglądam te mecze, ale zbytnio się na nich nie znam, mój chłopak cierpliwie mi tłumaczy co to jest spalony, ale jakoś dalej tego nie rozumiem. Może ja mu coś w tym konkursie kibicowania z herbatką wygram to mnie jakoś doceni.

Gość czechuu
do wygrania sa rozne akcesoria z teekanne, w sumie wszystko pisze w regulaminie to tylko sobie luuknij i poczytacj o co chodzi.

Gość Ingusia00
Ołki dołki, ale jedno muszę przyznać, jestem pod dużym wrażeniem tych noo sędziów. Fajne te spraje mają, kilka minut i już nic nie widać noo i torezz <3

Gość UluzulA
taa dzieci to jakby takiego sprayu w podchodach uzyly to hehehe gra by sie przerodzila w szukanie.

Gość kibol
kobietyyy, wy to tylko zwracacie uwage jak jakis koles na murawie zdejmie blozke i pokarze klate, zamiast mecz ogladac to wy sie sprayem zahwycacie!

Gość gość
Coraz żałośniejsze te kryptoreklamy na kafeterii... :D

Gość gość
bywa i tak :D

Gość roobinsoon
teraz już wiemy czemu powiedzenie mężczyźni z marsa, kobiety z wenus się sprawdza..

Gość hienar
kobiety do garow, a nie mecze ogladac. a co do konkursu spoko opcja, mozecie na mnie zaglosowac w tej aplikacji z teekanne, gra poszla migusiem, haselo tez jest :D

Gość L0BSTER
Taa wypadalo by sie przedstawic zeby ktos na ciebie zaglosowac glupku. Aa i pozdrawiamy pana poloniste, ty to dopiero ‘POKARZEZ’pozdroo