Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rabarbaraa

seks z facetem starszym od ciebie

Polecane posty

czesc. od jakiegos czasu chcialam tutaj napisac. czytalam wasze komentarze, tematy i spodobala mi sie atmosfera :) tak jak w temacie: seks z facetem starszym od ciebie. czy ktoras byla z facetem starszym od siebie tak ze 10-15 lat? jak wrazenia? zawsze bylam przekonana ze tacy faceci sa duzo delikatniejsi i dojzali

Gość gość
idź sie puszczać ze starym zgredem za kase powodzenia

Gość gość
Byłam z facetem starszym ode mnie o 15 lat...to było 5 lat temu...do tej pory tego żałuję...jak i w życiu tak i w seksie. Osobiście nie polecam

Gość gość
takim to już nie staje a co szmacianko masz 20 lat i cchesz ze staruchem jaiimś bo brak kasiory?

Gość gość
hej kolezanko..ty masz dylemat ze starszym facetem a ja ze starsza pania...hehe jestem ciekaw jakie są dojrzale???a ty jakie masz wyobrażenia na temat dojrzalych panow?

nie mam 20 lat. mam lat 30, prace, i mieszkam sama. jesli komus to nie odpowiada to papa. zawsze myslalam ze starsi faceci, tacy z klasa oczywiscie, sa uroczy. nie sa glupimi gnojkami co laza od dyskoteki do dyskoteki.

Gość gość
dziwni tutaj są ludzie musze przyznać nie mozna popisac normalnie tylko glupkowate odpowiedzi...no tak jak mowilem mnie akurat ciekawia starsze panie wiec pomyslalem ze cos wspolnego mamy heh ale widze ze nie za sie popisac normalnie

Gość gość
Fakt nie tak jak faceci...ale gdy patrze na taka pania w wieku 40 to AZ cos mi sie robi..i mam ochote cos zagadac lecz strach wygrywa a ty probujeaz kogos poznac?mateusz tak wogule jestem a ty

basia. nikogo nie szukam bo mam bardzo malo czasu. jak moze zacznie mi sie jakis luzniejszy moment w pracy, to pomysle o zyciu. praca mi rozwalila juz 2 zwiazki z moimi rowiesnikami. i tak sobie mysle ze moze jakis dojrzaly facet by to zmienil ktos kto mnie czyms zaciekawi

Gość gość
Hahaha,nie mam zamiaru niczym cię zaciekawiać,ale jako rówieśniczka (30 l.),powiem ,że po związkach z równolatkami lub wiekowopodobnymi mam ich dość.Od prawie roku jestem z menem 49 l. i to jest to,poezja. Szacunek,zrozumienie,cała gama wspólnych tematów do rozmów, elegancja w wyrażaniu i zachowaniu,wiedza i erudycja. Mieszkamy oddzielnie,ale często zostajemy u siebie wzajemnie, przybory toaletowe i garderobę mamy pomieszane pomiędzy dwa domy.Wspólnie wyjeżdżamy w dni wolne,albo jego albo moim autem.W ogóle on jest moją przystanią.

Gość gość
Chciałabym mieć takiego przystojnego,dojrzałego,opiekuńczego czterdziestokilkuletniego kochanka i przyjaciela.

Ja mam faceta o 13 lat starszego a sama mam 20. ja osobiście uważam ,że to piękna sprawa. Na pewno jest bardziej dojrzały i w łóżku o wiele bardziej doświadczony. Wie lepiej jak zaspokoić koiętę i jakich błędów nie popełniać. jestem już ze swoim facetem 3 lata i to sa najpiękniejsze 3 lata mojego życia. Nigdy nie przepadałam za facetami w moim wieku lub np o 2-3 lata starszymi,dla mnie to były wyrośnięte dzieciaki.

Gość gość
Miłość mnie dopadła ,gdy miałam 16 lat. Dopadła i trwa do dzisiaj.Ten mój pierwszy raz był z nim po dwóch latach,za mąż wyszłam po studiach mając 24 l.,mamy dwóch synów. A on ,mój wspaniały facet,mąż i kochanek,czekał na mnie,był i jest moim oparciem,moim wyśnionym ideałem. Teraz mam 32l.,on 48 l. i i w/g mnie taka różnica w związku nie stanowi żadnej bariery.Przynajmniej dla nas. Nam jest dobrze.

Gość Father Figure
Jeśli jest chemia, to różnica wieku nie jest już istotna. Ważne, by było fajnie, czy to z 30 latkiem, czy 40. Czy fajnie będzie z tym starszym, to zależy. Bywa różnie z facetami po 40 :-)

Gość gość
Autorko mam 45 lat I chetnie z toba popisze na mailu jak mi podasz bo tutaj sie nie da. Ludziie pizza tu bzdury jak ptrze na ta mlodziez teraz to rece opadaja. Portki na kolanach nocami play statin I komputer a w sporcie zenada ja mimo swojego wieku przewyzszam tych mlodziakow 20 I 30 letnich

dzieki wszystkim za odpowiedzi!! w sumie, czesc z was powiedziala duzo fajnych rzeczy. druga z kolei odradza ale jedna z was powiedziala cos bardzo fajnego: ze kazdy facet jest inny. zatem moze mialam pecha duzego do facetow.

Gość gość
Seks z facetem starszym o 30 lat jest wspaniały po dwa orgazmy.A młodzi myślą tylko o sobie by się spóścić egoiści!!!