Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drogie mamy ! WASZE wczesne objawy ciązy :)

Polecane posty

Gość gość

mnie zostało parę dni do @ ale boli mnie brzuch od owulacji i mam śluz biały pierwszy raz w zyciu boli mnie brzuch po ovu :) lecz zrobiłam test i negatywny a kochałam się 3 dni przed ovu.

Gość gość
a jakie wy miałyście objawy ? :)

Gość gość
ja miałam sraczkę, potem zaczęłam utykać na lewą nogę

Gość gość
a po porodzie ci przeszła sraczka i juz tez nie utykasz? kur**a skad sie tacy ludzie biora :/

Gość gość
nie po porodzie nogi mi całkiem odpadły, a sraczka zamieniła się w zatwardzenie

Gość gość
no dokładnie za grosz rozumu nie masz :) a bezmózgowcom nie zadałam tego pytania :) także proszę o szczere odpowiedzi

Gość gość
Idz lepiej de****lu na bajeczke. Won ch*lero jedna.

Gość gość
nie no mózg mi został, może Tobie odpadnie

Gość gość
ogarnij się trochę widać ze nie masz dzieci i ich nigdy nie będziesz miała przedszkola niektóre są otwarte możesz isć i się toba zaopiekują bo zachowujesz sie jak bachor !

Gość gość
Któryy to Twój temat dzisiaj?

Gość gość
W pierwszej ciąży 10dni przed miesiączką ostry ból jajnika, promieniowalo na udo i posladek. Później doszedł ból piersi. W drugiej ciąży lekki ból podbrzusza. W trzeciej poza ogromnymi, ciemnymi żyłam na piersiach żadnych objawów.

Gość gość
jedna mądra odpowiedż wkoncu dziekuje ! :)

Gość gość
mój temat pierwszy poprostu chciałam się poradzić

Gość gość
Ja pierdziele co za tepe baby w 21 wieku... Sprawdź w mecie nawet na kjafe jest trylion tematów i wszędzie jeśli masz choć minimum rozumu przeczytasz ze przed okresem niue ma objawów ciszy!!! Fakt może bolec brzuch piersi mogą bytc tkliwe ale to trowniwerz objawy przed okrese,m nie świadczą o ciąży!!!!! Dopiero około 6 tyg czyli miesiąc po spodziewanej miesiaczce SA objawy typu mdłości wymioty piersi bola bardzo... Jeśli zaszlas to teoretycznie jesteś ponad tydzień od zapłodnienia bo sama piszesz ze kilka dni do okresu masz, wiec poczekaj durna Babi do terminu miesiączki jeśli nie przyjdzie poczekaj dwa trzy dni zrób test i jeśli zaciaxylas wyjdzie juz pozytywny. Po kiego c***a zakładać tematy o objawach przed terminem miesiączki?? Czy wam się całkiem w tych lbach poprzewracalo?? Urodziłam pol roku temu staralismy się 4 mies o dziecko i tez w każdym miesiacu mysdlalam czy zaszlam czy nie ale dfo głowy by mi nie przyszło doszukiwać się objawów no Jezu to jest chore naprawde