Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytający gość

Pytanie do kochanek i innych pań.

Polecane posty

Gość pytający gość

Czy miałybyście opory i tego typu dylematy, gdyby żona waszego kochanka była w zaawansowanej ciąży ? ( przez przypadek wkleiłem na dyskusję ogólną )

Gość gość
nie wazane czy w ciazy czy nie... wazne ze zona, nigdy nie wdalabym sie romans z zonatym

Gość gość
ja tez nie chce zonatych

Gość pytający gość
No tak, ale są takie układy i czy kobieta, która jest kochanką ma wtedy jakieś objekcje? Jest to nade wszystko sytuacja szczególna.

Gość gość
Tak, ona wtedy sobie myśli, że jej też zrobisz dziecka jak żeś taki płodny :P.

Gość pytający gość
To nie jest dylemat, chodzi o to, czy ma z tego powodu jakieś dylematy moralne, choć wiadomo, że w takim układzie jakby to powiedzie moralność jest jakby przytępiona.

Gość gość
Oczywiscie ze pojawia sie dylematy moralne. W koncu niedlugo zostaniesz ojcem i to nie waszego dziecka, tzn twojego i kochanki. Ciaza to b. wazny okres w zyciu kazdej kobiety. To ostatnie dwinstwo jakie mozna zrobic drugiej kobiecie sypiajac w tym czasie z jej mezem. Zrozumialym jest ze powinna sie w takiej sytuacji wycofac z romansu. Nawet nie chodzi tu o zazdrosc a zwyczajne wchodzenie juz nie tylko pomiedzy ciebie i zone a jeszcze nie narodzone dziecko. Ja gdybym sie dowiedziala o ciazy mojego kochanka wycofalabym sie napewno. Pozdrawiam

Gość gość
Hm? ale to kochanki uprawiają seks z facetem który nadal uprawia seks ze swoja żona?? czytsa głupota. kochanka kochance nierówna jak np malżenstwo jest fikcyjne ale jak facet śpi z dwiema naraz to jest śmieciem a taka kochanka idiotka. to obrzydliwe z punktu widzenia fizjologii o moralnosci nawet nie wspominam :O :O

Gość gość
Oczywiscie, ze miałabym opory. Poza tym, uważam takich gości za najgorszych kootasów.

Gość pytający gość
Nie chodzi o faceta tylko o kobiety.

Gość pytający gość
To znaczy, że kochanka z takim facetem może zerwać. Tylko jaki jest wtedy motyw: 1 szkoda zdradzanej żony, czy 2 strata szacunku dla faceta

Gość gość
Jeżeli mówiłeś jej jak ją (tą kochankę) niby kochasz, a z żoną nic cię nie łączy i z nią nie sypiasz to i owszem może stracić do ciebie szacunek jak się dowie o jej ciąży :P.

Gość pytający gość
Nie piszę o sobie tylko postawiłem problem i zadaję pytania.

Gość gość
Aaaaaa... ty dopiero to planujesz, wieprz z ciebie ;)!!!!!

Gość pytający gość
Proszę nikogo nie obrażać. Piszę o swojej żonie, która romansowała z facetem, którego żona była w zaawansowanej ciąży i " moja nie moja" nie widziała w tym nic niestosownego. Tylko sobie pogratulować takiej żony. Załamka