Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roztańczonanatalka

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość roztańczonanatalka

Dzień po okresie można powiedzieć,ze kochałam sie z chłopakiem, ledwo wszedł i wyszedł, bo nie zniosłam bólu, był to moj pierwszy raz, nie jestem pewna co do tego jak teraz moj organizm się zachowuje. 9 dni po tym zajściu miałam owulację, bardzo bolesną taką jakiej jeszcze nigdy nie miałam. Od tamtego momentu codziennie boli mnie podbrzusze, jajniki, raz jeden raz drugi, momentami boli tak,że nie mogę chodzić.. nie wiem co się dzieję, jutro mam zrobić test ciążowy,ale chcialabym wiedzieć co o tym myślicie, czy jest możliwość zajścia w ciaże przy takiej sytuacji, tym bardziej,ze plemniki obumierają po 72h, a ja mam takie skutki..

Gość gość
Myślę, że to raczej efekt pierwszego razu. Mnie też wszystko bolało.

Gość roztanczonanatalka
Myślisz,że tak to by długo trwalo? zresztą nie zrobiliśmy tego z powodu bólu, lekko wszedł i odrazu wyszedł, ale bez zabezpieczenia. wiec obawiam się że przez ten krótki moment mogł już się we mnie spuścić co jest nie realne xD zresztą 9 dni przed owulacją, wiec mam nadzieje,że to tylko moje schizy,ale chcę wiedzieć co o tym myslicie.

Gość gość
Myślę, że nie masz powodu do obaw. Dla własnego komfortu psychicznego zrób test :-) A na następny raz zabezpieczajcie się od początku stosunku!

Gość roztanczonanatalka
Wiem, jutro zrobię mimo,że jestem zestresowana, bo nie mogę być w ciąży.. Mam nadzieję,że to tylko moje urojenia, tym bardziej,ze czytałam o tym wszystkim w internecie i wszystko wskazuje na ciaże. Zresztą jeśli to nie ciąża to obawiam się,że jakieś zapalenie, przez to,że byłam ostatnio przeziębiona.

Gość roztanczonanatalka
Chciałabym,żeby ktoś jeszcze się wypowiedzial na ten temat.. co o tym sądzi.. czy mam powodu do stresu.