Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ogoliłem nogi...

Polecane posty

Gość gość

Wiem że to forum dla pań jednak chyba tylko tu znajdę pomoc w tej sprawie. Tak jak w temacie, zawsze miałem bardzo owłosione nogi dlatego przez jakieś 0,5 roku je goliłem.. jednak teraz chce by były znów "normalne". Czy to jeszcze możliwe ??? - mam 14 lat

Gość gość
Po goleniu włosy stają się twardsze, grubsze i ciemniejsze. Więc jeśli wcześniej już miałeś bardzo owłosione nogi, to teraz możliwe, że będziesz mieć twardsze te włosy i tak jak powyżej pisałam - grubsze i ciemniejsze. Ale każda noga jest indywidualna, u Ciebie może się nic nie zmienić i będziesz mieć tak jak kiedyś, ale może tez stać się inaczej. Nie gól przez jakiś czas i sam ocenisz.

Gość gość
tak, jak nie będziesz golić to po jakimś czasie znowu będą całe owłosione z tym, że odrastają grubsze to bzdura ;) takie jest tylko wrażenie, gdy zarost jest krótki i przez to sztywny

Gość gość
zaraz cie tu pewnie od pedalow zwyzywaja (chociaz Ci raczej nog nie gola). mozna wiedziec dlaczego to zrobiles ? to normalne, ze faceci maja owlosione nogi ...

Gość fuck  jny swiat
i co odrosly ci juz cycki?

Gość gość
On nie odciął cycków tylko włosy ;)

Gość gość
będą jak zawsze. na początku bardziej szczeciniaste i tyle

Gość gość
No żesz k****, kolejny tak debilny temat, że aż mam ochotę usiąść i k***a zapłakać :o