Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przejrzałam na oczy

Oto dlaczego WARTO zamieszkać z facetem przed slubem

Polecane posty

Gość przejrzałam na oczy

Znasz to prawie 2 lata z czego 7 miesiacy mieszkamy razem. Na początku szaleństwo, seks, namiętność, byłam przekonana ze z nim chce spędzić resztę życia i dla niego rodzić dzieci... Dziś??? po 7 miesiącach mieszknia razem ja mam wszystkiego dosyć! Jestem już praktycznie przed oznajmienim mu ze wyprowadzam się. Facet idelanym stał się ciagle krytykującym mnie facetem, czepiającym się o wszytsko, nie uznającym żadnych czułości oprócz seksu, zero pocałunków zero przytulania. Za to on musi być wydrapany i wymasowany.Seks mechaniczny, od razu schodził "tam" na dół, potem ostry seks bez czułości. Zero planowania naszej przyszłości, zycie z dnia na dzień. I tak z miesiąca na miesiąc miałam coraz bardziej go dosyć, seks stał się dla mnie karą, a on wyzywa mnie obecnie od oziębłej baby.

Gość przejrzałam na oczy
Wystarczy pół roku mieszkania razem i weisz już praktycznie to co powinnas. O ile nie popieram mieszkania latami bez slubu to uważam że warto się sprawdzić te kilka miesięcy. Przecież ja jeszcze niedawno chciałam mu rodzic dzieci a dziś biegłam do domu z testem ciązowym i modliłam się abym nie była w ciązy. Na szczęście nie jestem, ale to uświadomiło mi że trzeba to szybko zakonczyc

Gość gość
warto warto tez jestem tego zdania

Gość gość
c‎h‎u‎j d‎u‎p‎a i kamieni k‎u‎p‎a

Gość gość
A każdy kolejny fiutek z którym sobie pomieszkasz zmniejsza twoje szanse na normalne małżeństwo. Aż spadną do 0 (słownie: ZERA!!)

Gość gość
dobry temat podbijam