Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ___Smutas___

Ciąża po poronieniu. Potrzebuję wsparcia.

Polecane posty

Gość ___Smutas___

Witajcie. Mam już kilkuletnią córkę, niedawno zaczęliśmy się z mężem starać o drugie dziecko, w marcu okazało się, że jestem w ciąży niestety jeszcze w tym samym miesiącu poroniłam w 8 tc. Bardzo to przeżyłam. Teraz znów jestem w ciąży. Wg daty ostatniej @ jest to 4 tc 4 d . Byłam dziś u gina, ale jeszcze nic nie widać, przepisał mi tabletki na podtrzymanie ciąży, mam je brać do piątku i w piątek znów skontaktować się ze swoim ginem. Boję się. Zrobiłam już 5 testów ciążowych. Pierwsze zrobiłam na 1-2 dni przed spodziewaną @ - wyszły ledwo widoczne. Następny zrobiłam po dwóch dniach, druga kreska wyszła trochę mocniejsza, ale nadal sporo mniej widoczna niż kreska testowa. Dziś znów zrobiłam po wizycie i druga kreska jest już intensywna. Dzisiejsze USG wykazało pogrubioną śluzówkę macicy, ciałko żółte i mały krwiaczek na śluzówce, ale lekarz kazał się nie martwić bo niby jajo płodowe może się właśnie w tym miejscu zagnieżdżać i stąd taki widok.. Mimo wszystko drżę na myśl, że znów mogłabym poronić.. :( Boję się kolejnej wizyty..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować