Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co takiego jest w urodzie kobiet z lat 60 70

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się co mnie pociąga w urodzie kobiet z lat 60 -70 ? Mam 40 lat i niestety tamte kobiety znam tylko z filmu lub zdjęć. zdecydowanie wygrywają urodą, z kobietami współczesnymi. Nie wiem co te kobiety w sobie miały ? ale to coś niestety jest rzadkością w współczesnych czasach

Gość gość
nie pindrzyly sie na sile, tylko byly bardziej naturalne i modne wtedy byly fajne loki, w ktorych wiekszosc kobiet wyglada korzystnie

Gość gość
miały grube gęste fajne włosy, umalowane oczy i nosiły miniówki, buty na koturnach

Gość gość
Moim zdaniem klisze z tamtych lat były łaskawe dla cery etc. Moje ciocie mają zdjęcia z tamtych lat (no może ciut pozniej końcowka lat 70) jako młode dziewczyny i wyglądają jak z photoshopa, a nie jak na normalnym zdjęciu

Gość gość
nie były wymęczone dietami tylko apetycznie zaokrąglone w ciekawych miejscach :)

Gość gość
bardzo mocne makijaże - bardzo ciężkie, matowe, przykrywały wszelkie wypryski. Włosy które myło się raz na tydzień i zostawiało (poprawiając co rano lakierem) itd.

Gość gość
Wcale nie. Moje ciocie były bardzo szczupłe, ręce taakie chude, trochę aż zabiedzone (ale ładne, szlachetne urody). Teraz przytyły.. jedna nosi 40, druga aż 46, ale dalej są bardzo eleganckie, zadbane. Właśnie większość kobiet za młodu jest szczupła.