Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego pierwszym dzieckiem się nie interesował ?

Polecane posty

Gość gość

Mam wnuczkę. Moja córka urodziła ją 2 miesiące temu. Wnuczki ojciec wychowuje ją od roku, bo moja córka od roku nie żyje. Żona ojca mojej wnuczki jest w ciąży. Spotkałam ich wczoraj. Mała bawiła się na fontannach nagle zawołali ją i dotknęła brzucha swojej macochy, to samo zrobił ojcec wnuczki. Robią pokój dla dziecka i mojej wnuczki. Kiedy rodziła się moja wnuczka jej taty nie było przy mojej córce. Dlaczego wtedy go nie było przy jego pierwszym dziecku, a przy drugim już jest ? Z moją córką łączyło go dziecko.

Gość gość
Wszystko kręci się wokoło tego małego dziecka

Gość gość
Którego nawet jeszcze na świcie nie ma

Gość gość
Widocznie nie kochał matki tego pierwszego dziecka, ale mam nadzieję, że to dziecko (twoją rodzoną wnuczkę) kocha

Gość gość
Ją też mam taką nadzieje.

Gość gość
Ona jest taka śliczna. W niedzielę była ubrana w miętowa spódniczkę taką z tiulu i szarą bluzeczkę i miętowy sweterek. Tak ślicznie wyglądała i miała takiego warkoczyka.

Gość kozaznosa123
Ja nie rozumiem wnuczka ma dwa miesiące a jej mama od roku nie żyje?

Gość gość
Po co kolejny temat? Ostatnio byli ze chcesz się częściej widywać z wnuczka, ze macocha wedlug ciebie nie kocha malej, ze dziecku jest źle, niedobrze, ojciec i macocha są be a ty najlepsza, przeszkadza ci ze wnuczka będzie miala rodzeństwo itd itd. Nie wstyd ci kobiet o?

Gość gość
Kozaznosa123 po szukaj sobie temat o ile dobrze kojarze "chcialabym częściej widywać wnuczkę" czy cos w ten deseń. Ja ssię usmialam z autorki i jej glupoty

Gość gość
Dwa,lata ma moja królewna. Wiecie co. W niedzielę pierwszy raz zauważyłam, że może ojciec małej kocha ją. Bawił się razem z nią na tych fontannach, wyszli oboje mokrzy. Ale macocha małej siedziała na ławce o d**y nie ruszyła.

Gość gość
Corka od roku nie zyje, ale 2 miesiace temu dziecko urodzila... Wez sie nie pograzaj kobieto.

Gość gość
Córka nie żyje od roku, a dziecko urodziła 2 lata i 2 miesiące temu.

Gość gość
AHhahah beka w chou

Gość gość
Znowu ty, lecz się psycholu.Założyłaś już temat o tym widywaniu wnuczki, co ty bredzisz : Moja córka urodziła ją 2 miesiące temu. Wnuczki ojciec wychowuje ją od roku, " Co ta bajzel masz w tym zakutym łbie. Idź do psychiatry,bo kafeteria nie leczy.

Gość gość
Temat o widywaniu wnuczki upadł, to zakładasz kolejny równie debilny? Nie masz co robić, to włosy sobie policz.

Gość gość
Kolejne prowo tej psycholi, bo jakaś wariatka o chorych fantazjach.

Gość gość
Masz chorą dynię a nie wnuczkę, lecz się oszołomie. Temat do śmietnika, kolejne kretyńskie prowo.

Gość gość
Jak łączy dziecko, a nei ma miłości, a sam sex to tak właśnie jest.Twoją córką zaruchał i miał w dupie, był to wypadek przy pracy, a obecną żoną kocha i jest z nią na każdym etapie życia, przecież t proste, nie potrafisz podstawowych kwestii sama sobie wyjaśnić?

"""""Mam wnuczkę. Moja córka urodziła ją 2 miesiące temu. Wnuczki ojciec wychowuje ją od roku, bo moja córka od roku nie żyje."""" Nie chlej tyle, albo bardziej jakies realne prowo wymysł I POMYSL CO PISZESZ,, bo to co napisałam nie ma rąk, ani nog. JAKIS sCIENCE-FICTION z tego wyszedl

Gość gość
Nie interesował się pierwszym dzieckiem, bo miał w dupie twoją córkę, a teraz kocha żonę to się interesuje tłumoku.

Gość gość
Moja wnuczka ma 2 lata i 2 miesiące, znikło mi dwa lata.

"""""Mam wnuczkę. Moja córka urodziła ją 2 miesiące temu. Wnuczki ojciec wychowuje ją od roku, bo moja córka od roku nie żyje."""" Nie chlej tyle, albo bardziej jakies realne prowo wymysł i pomysl co piszesz , bo to co napisałam nie ma rąk, ani nog. Jakiś scence--FICTION z tego wyszedł

Gość gość
Dobry ojciec wychowuje przed poczęciem, to się nawet chwali.Od roku facet wychowywał wnuczkę, która urodziła się 2 miesiące temu, no szlachetnie z jego strony, super ojciec. Czyli pierwszym dzieckiem interesował się bardziej niż drugim, o to tobie chodzi, w czym masz problem?Chyba tylko w chorej głowie.

Gość gość
2 lata i dwa miesiące to ty powinnaś spędzić w psychiatryku, bo piszesz takie brednie,że nawet kafe tego nie łyka.

Gość gość
Mial w d***e twoja córkę pijaczke i bardzo dobrze, bo zmarnowalby sobie chlop życie z taka patologia

Gość gość
Już ludzie udzieli odpowiedzi na twoje głęboki pytania, czyli temat wyczerpany, musisz wymyślać nowe prowo, może dlaczego pokoik mojej wnuczki, nie jest większy od pokoju 2 dziecka, albo coś w tym stylu.

Gość gość
No jak tak autorko, miętowy sweterek atakuje twój mózg?

Gość gość
Teraz juz dziewczynka nie ma miętowych cicho w tylko, jak to autorka ujela, BRUDNE