Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu robotnicy mają taką mentalność?

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj byli u nas robotnicy, byłam sama w domu i musiałam z nimi siedzieć. Taki jeden gość mnie podrywał trochę, przyznam że mi z wyglądu się trochę spodobał (nie wyglądał jak spocony prymityw, fajny był) i nie był totalnym półgłówkiem ale też nie oszukujmy się, takie środowisko nie czyni człowieka zbyt.. ja wiem, jak to określić? oczytanym, mądrym. No, ale w każdym razie, zauważyliście, że robotnicy są często po prostu prymitywni (prawie każdy jaki dzisiaj u nas był taki był i to widać na pierwsze słowa wydobywające się z ust), lecą na laski (a mnie tak zastanawia.. praca fizyczna nie powinna choć trochę rozładowywać popędu? serio mówię!) i ogólnie nie wydają się dobrym materiałem na partnera. Czemu tak jest? Nie ma mądrych robotników?

Gość gość
Są , nawet tutaj:P

Mądrzy ludzie nie zostają robotnikami tylko kimś takim jak Piłsudski i Kościuszko i wszczynają rewolucje przeciwko taniej sile roboczej i wyzyskowi. Niestety idioci zostaną pracowitymi idiotami godnymi odstrzału.

Gość gość
Ty Jagódka a kopnął ktoś cię kiedyś w d**ę . Bo ja jako głupi robol mogę w każdej chwili udowodnić ci wyższość argumentu siły nad siłą twoich pseudoargumentów Cieniasie A i możesz nie odpisywać bo nie zniżę się do dyskusji z takim pajacem

Gość gość
Musiałabyś spotkać robotnika w neutralnym środowisku, żeby to szczerze ocenić. Nie wiadomo czy nie uznałabyś za półgłówka profesora uniwerku ubranego w spodnie na szelkach i udającego robotnika.

Gość gość
Wiecie, ja nie oceniam po wyglądzie, ale po tym, jak oni rozmawiają. Szczególnie taki jeden prymitywnie gadał, strasznie to brzmiało. Ci najstarsi mistrzowie są już ciut lepsi pod względem kultury z tego co zauważyłam

Gość gość
Niestety. Klasa robotnicza wywodzi się z chamów (czyli prymitywnych chłopów). I jako przeznaczona do prostych czynności - jest prosta (czytaj: prymitywna) zarówno w myśleniu jak i w zachowaniu.

Gość gość
I tak, wiem co to jest 'chłopska mentalność'. To popisywanie się w środowisku etc. Mój własny ojciec jest mechanikiem w dużym przedsiębiorstwie i jak kiedyś nie wyłączył telefonu i usłysząłam, jak oni rozmawiają, to się przeraziłam. W domu taki nie jest.. ale tam to po prostu forma 'szpanu' tudzież czegoś podobnego.

Gość gość
Lubią natomiast dużo pier/do/lić. Przez co się rozmnażają jak króliki. Chyba dlatego że większość kobiet również wywodzi się z chamów - to najczęściej córki różnych mechaników, murarzy i innych kopidołów. I rośnie to tatałajstwo od morza do Tatr. Na szczęście część wyjechała na zachód - ale jeszcze sporo w kraju zostało.

Gość gość
Nie wiem, dlaczego doczepiasz się do córek, skoro praktycznie żadna nie idzie w ślady ojca.

Gość gość
Tak..tak... Ale kopulują z prymitywami i rodzą kolejne pokolenia chamów. I tak wkoło...

Gość gość
ja tam ich lubie pan Zdzichu i pan Stacvh zawsze docenia moją urodę! :D

Gość gość
Wcale nie kopulują z prymitywami. Często biorą wykształconych (choć wykształcony nie równa się nie-prymityw - okej - ale wiecie co mam na myśli)

Gość gość
Bzdura! Chamy mają więcej testosteronu, baby na nich lecą, bo baby są prymitywne - także te po studiach. I dlatego coraz więcej chamstwa w narodzie. Bo małe chamy rosną. I znów się rozmnażają. i.t.d.

Gość gość
No z całym szacunkiem, ale ten "robol", jak piszeszecie, może zarobić nawet 5000zł. Pamiętaj, że dzięki pracy "roboli", masz nie tylko czyste ulice, pojemniki na śmieci, ale też chodniki, pełne półki w sklepach, sprzęty elektroniczne i wszystkie dobra, kóre Cię otaczają. Sama zatrudniam tych tzw. roboli i powiem Ci, że wielu z nich jest wartych więcej od Ciebie. Nie obrażaj ludzi pracy. Nigdy. Gdyby nie praca fizyczna, nie byłby potrzebny żaden z nas wykształciuchów.

Gość gość
Oho, kolejny teoretyk o tym, że kobiety lubią chamów (tak jakby prymityw był tożsamy z chamem - nie zawsze jest) i że kobiety im się chętnie oddają :D Ale ja nikogo nie obrażam! Ja się tylko zastanawiam, dlaczego wszyscy tacy muszą być, a może jednak się mylę? I właśnie cenię ich pracę, nawet dzisiaj się zastanawiałam, że bez np. pracy sprzątaczek, hydraulików i wielu innych NIC by nie było. Bo oni robią podstawy. Po prostu. Może kiedyś hierarchia się zmieni i zastapią ich np. roboty, ale nieprędko to pewnie nastąpi. Tylko co wtedy będzie z takimi ludźmi? Pójdą wyżej w hierarchii :)

Gość gość
OCH! Widzę że sami intelektualiści się tu zebrali.Żenada,że też zniżacie się do tego poziomu i udzielacie się na forum dla plebsu.

Ludzie pracy są nic nie warci, to hołota i tępota która napędza bezmyślne koło pracy w pocie czoła w którą muszą zostać wciągnięci niejednokrotnie nawet ludzie po studiach. Historia świata pokazuje że przez tysiąclecia istniały mądre państwa nigdy nie zmuszały swoich obywateli do pracy fizycznej ponieważ wykonywali ją za nich niewolnicy którym przystawiano miecz pod gardło i musieli pracować albo ginęli. Gdyby kiedyś jakiś obywatel Rzymu lub Egiptu musiał ciężko pracować to byłoby to hańbą dla ich państwa.

Gość gość
Jacy intelektualiści? Kto tu kogokolwiek obraża?

Gość gość
Jagoda,ty to masz rozgnieciony ale na pierwszym miejscu,MÓZG!!!

Gość gość
Praca chama jest potrzebna. I kobieta jest potrzebna. Ale nie możnaby znów przykuć chama do taczki? A kobiete do zlewu? Bo to i chamstwa byłoby mniej na ulicach i k******a po bramach mniej by było by...

Gość Mloda styczniowa
"a mnie tak zastanawia.. praca fizyczna nie powinna choć trochę rozładowywać popędu?" Ponoć jak się człowiek zmęczy, to mu się bardziej inni podobają i może mieć większą ochotę (czytałam tak gdzieś przy okazji uprawiania sportów, ale pracując fizycznie, też się można bardzo zmęczyć).

"Jagoda,ty to masz rozgnieciony ale na pierwszym miejscu,MÓZG!" x Jeśli ja mam rozgnieciony mózg to dlaczego w szkole nauczają o Juliuszu Cezarze który taki system propagował?

Gość gość
No. Młodej juz sie spodobało. Wejdzie pod chama i urodzi chama. Chamy rulez :classic_cool:

Gość gość
No tak, mizogini stawiają kobietę na równi z robotnikiem.. Czemu mnie to nie dziwi?

Gość gość
Ci nauczyciele to takie same półgłówki jak Ty! Zresztą co w tym kraju jest teraz normalne,na pewno nie tzw. elity.

Gość gość
no i co z tego,ze na historii nauczają ? o Hitlerze tez nauczaja pajacu jakim językiem posługuja sie elity polityczne na ten przykład to juz sie dowiedzieliśmy : D

Gość gość
Na równi z chamem! Z chamem,lalka!! A nie z robotnikiem. I nie na równi, tylko poniżej :classic_cool:

Gość gość
Nie mam zamiaru nigdy nikogo rodzić. I ja raczej wolę wchodzić NA mężczyzn. Ciekawych i spontanicznych, którzy mnie szanują. Mizogini mi nie odpowiadają